ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Bikove: "Izbjegavanje tjelovježbe moglo bi doći na naplatu"

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * *

SRETNA BOJA: Najsretnija boja bit će zelena, koja simbolizira rast, harmoniju i obilje. Uključite odjeću ove boje u svoju garderobu ili ukrasite dom predmetima zelene boje kako biste privukli povoljne prilike i povećali sreću.

LJUBAV I BRAK: Prva polovica godine donosi vam ispunjenje sentimentalnih želja. Jupiter će boraviti u vašem znaku donoseći povoljne okolnosti, a uživat ćete i podršku Saturna u Ribama pa je ovo sjajno vrijeme za ostvarenje snova. Mnogi će se u ovom razdoblju zaljubiti, dok će parovi učvrstiti zajednicu. Voljeni će vam biti sve - i ljubavnik i najbolji prijatelj. Nakon svibnja mogli biste zakoračiti u bračnu zajednicu ili zasnovati obitelj, na što će vas potaknuti obostrana želja za stabilnošću. Samci će biti ozbiljniji i praktičniji pa će birati partnere koji im mogu ponuditi sigurnost.

image

Iva Šulentić

PRESS

TV voditeljica koju gledamo na malim ekranima u “The Voiceu”, gdje svojom toplinom i šarmom pomaže natjecateljima da se opuste i dožive što ugodnije iskustvo, prava je Bikica. Odana je, pouzdana i topla, a ove će godine te osobine biti posebno naglašene. Steći će nove kontakte i dragocjena iskustva, a na intimnom planu uživati u ulozi majke.

KARIJERA I NOVAC: Planetarni utjecaji nagovještavaju profesionalni uspjeh. Pred vama je poboljšanje reputacije i ostvarenje dugoročnih ambicija, dok će mnogi pronaći sebe i svoj pravi poziv. Ove ćete godine slijediti snove pa ćete se konačno odvažiti na promjenu posla ili struke, a hrabrost će biti nagrađena i u drugom vam dijelu godine donijeti financijske plodove. Budite poduzetni, hrabri i uporni i slušajte svoje instinkte pa ni uspjeh neće izostati.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Uživanje u raznim životnim zadovoljstvima i izbjegavanje tjelovježbe moglo bi doći na naplatu u vidu suvišnih kilograma i drugih problema vezanih za prekomjernu težinu. Potrudite se disciplinirati i ne dopustite da vam hedonističke težnje ugroze zdravlje.

BROJ SREĆE 7: Ove ćete godine primijetiti da je sedmica vaša amajlija. Nađete li se pred nedoumicom, slijedite znakove i simbole i obratite pažnju na datume i adrese vezane za ovaj broj.

image

David Beckham

Profimedia

Legendarni nogometaš ponovno je dospio u fokus javnosti svojim dokumentarcem “Beckham” u kojemu je pokazao da je unatoč slavi i bogatstvu ostao skroman i jednostavan. Ima se čemu radovati jer će se Jupiterova podrška pobrinuti da mu prvi dio godine donese obilje povoljnih prilika, no nakon svibnja moguć je manji pad energije i povećanje svakodnevnih obaveza.

TAJNA ŽELJA: Novac će vam biti važniji nego što želite priznati. Trebat će vam mnogo sredstava kako biste si priuštili stvari i aktivnosti koje vas vesele, kao i život na visokoj nozi.

U DOBRIM DANIMA: optimistični, samouvjereni, privlačni, uporni, poduzetni

U LOŠIM DANIMA: lijeni, skloni hedonizmu, materijalisti, zavidni, površni

NAJBOLJI MJESEC: Svibanj vam donosi nezaboravne trenutke. Bit ćete šarmantni, prilagodljivi i pomirljivi pa ćete uspješno poboljšati poslovne i privatne odnose. Snaga volje i optimizam daju vam snagu da dogurate daleko, a ovo je i vrijeme rađanja novih ljubavi.

Linker
30. ožujak 2024 04:15