PROFIMEDIA
HOROSKOP

Djevice će se nervirati zbog tuđih grešaka, a Ovnove očekuje mnogo strasti

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 20. do 26. srpnja

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 20. do 26. srpnja

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

****

LJUBAV Iščekivani poziv ili uzbudljivi preokret moguć je već početkom tjedna. Nemojte previše analizirati prošlost. Usmjerite se na ono što je pred vama, bez obzira na to jeste li sami ili zauzeti.

POSAO Želja za uspjehom i zaradom neće presahnuti. Bit ćete željni pohvala, a velike su šanse da ih i dobijete. Odnosi u radnoj sredini ovisit će o vašoj spremnosti na ustupke.

KUŠNJA TJEDNA U nedjelju ćete osjetiti lagani zamor i potrebu za promjenom načina života. Moguće je da vas razočara član obitelji.

PRILIKA TJEDNA Potrudite se da vam vikend ne protekne u izležavanju. Posjetite izložbu, odite u kazalište ili na izlet s društvom.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

****

LJUBAV Očekuje vas prilično nestabilno razdoblje. Porječkate li se s partnerom, nećete se brzo ni lako pomiriti. Pojedini članovi obitelji pridonijet će porastu napetosti između vas dvoje.

POSAO Nervirat ćete se zbog tuđih grešaka i neispunjenih očekivanja. Trudit ćete se držati stvari pod kontrolom pa biste mogli pretjerano reagirati i kad netko napravi sitni propust.

PRILIKA TJEDNA Skinite masku nezainteresiranosti - tako ćete povećati svoje šanse kod simpatije.

VAGA

23. rujna do 22. listopada

*****

LJUBAV Ambicija i povećane obaveze prikovat će vas za radno mjesto pa se može dogoditi da vam se svidi netko od suradnika. Flert bi vrlo brzo mogao prerasti u nešto mnogo ozbiljnije.

POSAO Bit ćete cijenjeni i traženi. Duhovitim dosjetkama i maštovitim rješenjima oduševit ćete kolege i poslovne partnere. U potrazi za dodatnom zaradom naletjet ćete na bivše kolege.

PRILIKA TJEDNA Ne morate sve obaviti sami. Uz malu pomoć vaši će rezultati biti još bolji.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

***

LJUBAV Venera će povećati privrženost između partnera i vas. Bit će očigledno da se partner bez vas teško snalazi, što će u vama pobuditi nježne osjećaje. Samci će uživati u koketiranju.

POSAO Smiješe vam se dobri rezultati. Ostvarit ćete kontakte koji će vam poslužiti kao odskočna daska u karijeri te vješto iskoristiti veze s bankarskim krugovima i inozemnim klijentima.

PRILIKA TJEDNA Kraći izlet preko granice ili vožnja brodom donijet će vam veliko zadovoljstvo.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

*****

LJUBAV Produbit će se nerazumijevanje između vas i partnera. Dok vi budete ustrajali na očuvanju postojećeg odnosa i stanja, njega će nešto vući u potragu za novim iskustvima.

POSAO Izlaz iz nezgodne situacije bit će vam nadohvat ruke. Trebate samo biti strpljivi i usredotočeni. Izbjegnite posuđivanje novca onima za koje niste sigurni da će ga vratiti.

PRILIKA TJEDNA Pokušajte uspostaviti kvalitetniji odnos s pojedincima s kojima ste na ratnoj nozi.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

****

LJUBAV Bit ćete otvoreni za novu ljubav, ali i previše oprezni u komunikaciji s udvaračima. Nemojte bježati od emocija i lišavati se životnih užitaka samo zato da ne biste kasnije patili.

POSAO Vaši prijedlozi naići će na plodno tlo, posebice ako se potrudite oko njihova predstavljanja. Planove vam može pokvariti razmirica s jednim neodgovornim suradnikom.

PRILIKA TJEDNA Plivanje i tjelesna aktivnost djelovat će blagotvorno na vaš organizam.

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

***

LJUBAV Zabavljeni društvenim životom, gurnut ćete ljubavni život u drugi plan. Zauzetima će nedostajati povjerenja u partnera, dok će samce više zanimati avantura nego ozbiljna veza.

POSAO Bit ćete timski igrač, premda biste mogli više napraviti budete li samostalno djelovali. Mogući su financijski problemi zbog tuđih savjeta ili pak vlastitih pogrešnih procjena.

PRILIKA TJEDNA Uz kompromis i diplomaciju u četvrtak možete preokrenuti situaciju u svoju korist.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

****

LJUBAV Sredina tjedna donosi veliko iskušenje koje će pokazati koliko je vaša veza uistinu jaka. Neki atraktivni pojedinci testirat će vaše emocije, a moguće je i da vam se jedan od njih jako svidi.

POSAO Početkom tjedna moguće je kašnjenje plaće ili dogovorenog honorara. Namjeravate li obaviti važan razgovor, vodite računa o dojmu koji ostavljate. Razmislite o podizanju kredita.

PRILIKA TJEDNA Na početku tjedna budite samozatajni, no zato u srijedu istaknite svoj seksepil.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

*****

LJUBAV U odnosu s partnerom bit će mnogo strasti, a prema onima s kojima ste u zavadi više nećete osjećati ljutnju nego ravnodušnost. Oslobodit ćete se ljudi koji vam crpe energiju.

POSAO Povećane su mogućnosti za dodatnu zaradu i isplativa ulaganja. Nove okolnosti ići će vam naruku, a upoznat ćete i ljude koji će vam biti od velike koristi svojim znanjem i vezama.

PRILIKA TJEDNA Ono što stvorite u ovom razdoblju imat će svoju težinu i trajnu vrijednost.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

***

LJUBAV Nemirne ljubavne vode sve manje će vas privlačiti. Trebat će vam stabilna veza kao utočište nakon svakodnevnih stresova. Zauzeti će ozbiljno posumnjati u osjećaje bračnog druga.

POSAO Početkom i krajem tjedna doći će do porasta nestrpljivosti i nervoze. Gubit ćete živce zbog nepotrebnog odugovlačenja, izgubljenih predmeta ili kvarova na računalnoj opremi.

PRILIKA TJEDNA Ako vas razočaraju novi prijatelji, u nedjelju se vratite svom starom društvu.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

*****

LJUBAV Razgovori o škakljivim pitanjima unijet će osvježenje u vaš odnos. Samcima vikend donosi ugodno iznenađenje. Upoznat će nekoga tko će ih zagolicati provokacijama i sjajem u očima.

POSAO Vodit ćete duge pregovore koje biste u utorak mogli preokrenuti u svoju korist. Važno je da sačuvate strpljenje te uz pomoć odanih kolega osmislite pobjedničku taktiku.

PRILIKA TJEDNA Ponedjeljak donosi priliku da krenete novim smjerom i sami odredite prioritete.

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

****

LJUBAV Zajednički interesi vezat će vas uz partnera. Uživat ćete u okusima i mirisima ljeta tražeći mjesta koja će vam omogućiti idiličan odmor. Samci se neće lako odlučiti na novu vezu.

POSAO Vaši rezultati ovisit će i o ljudima na čije odluke ne možete utjecati. Želite li pokrenuti novi posao, uložiti novac ili promijeniti karijeru, morat ćete se savjetovati s bližnjima.

PRILIKA TJEDNA Osluhnite srce i udovoljite svojim intimnim potrebama. Priuštite si malo luksuza.

Linker
26. travanj 2024 09:44