FOX 2000 PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
HOROSKOP

Djevice će osvojiti zgodan stranac, Bikove će izjedati ljubomora

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 27. srpnja do 2. kolovoza

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 27. srpnja do 2. kolovoza

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

****

LJUBAV Početak tjedna kao stvoren je za ljubav i zavođenje. Krajem tjedna poljuljat će vam se samopouzdanje, a kad budete pored voljene osobe, ponašat ćete se pomalo smeteno i zbrkano.
POSAO Intenzivno ćete razmišljati o tome kako zaraditi što više, a raditi što manje - čak i ako radna okolina vjeruje da vam ništa nije teško.
KUŠNJA TJEDNA Dobro isplanirajte svaki korak ne ostavljajući mjesta iznenađenjima. Pojedinci na koje ste računali mogli bi se pokazati neozbiljnima.
PRILIKA TJEDNA Odbacite strahove i nesigurnost te se upustite u vezu s onim o kome sanjarite.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

****

LJUBAV Mislit ćete da ste život organizirali kako ste planirali i da je sve pod kontrolom, no sredinom tjedna iznenadit će vas snažne emocije koje će jedan zgodni stranac probuditi u vama.
POSAO Otvaraju vam se nove mogućnosti, samo što ćete u prvi mah biti pomalo skeptični prema njima. Morat ćete nešto i žrtvovati, a vrijeme će pokazati da je to bio dobar potez.
PRILIKA TJEDNA Ne zanemarujte se. Vratit će vam se sve dobro što uložite u izgled i zdravlje

VAGA

23. rujna do 22. listopada

****

LJUBAV Svidjet će vam se osoba koja se drži dosta hladno, no to vas neće zaustaviti u namjeri da je osvojite. Kod zauzetih su moguće prepirke zbog pretjeranih troškova.
POSAO Radni elan bit će promjenjiv. Ako ste bili na godišnjem odmoru, trebat će vam malo vremena da se uhvatite u koštac s problematikom, no kad nađete svoj ritam, bit ćete vrlo djelotvorni.
PRILIKA TJEDNA Kreativnost vam omogućuje dodatnu zaradu, no po cijenu vašeg komoditeta.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

****

LJUBAV Proganjat će vas osjećaj da u vašoj vezi nešto ne štima, što će vas natjerati da učinite nešto zbog čega biste kasnije mogli požaliti. Pazite da ne ponovite stare greške.
POSAO Skrenut ćete pažnju na sebe i svoj način rada. Zanimat će vas ulaganje u poslovanje. U četvrtak i ponedjeljak nadat ćete se dobitku od igara na sreću. Ne kockajte se većim svotama novca.
PRILIKA TJEDNA Istaknite se na poslu tako što ćete s mnogo elana obavljati i rutinske zadatke

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

****

LJUBAV Nije vam baš stalo do opuštanja u bračnoj idili, no ako je i vaš partner spreman na pustolovine i putovanja, nećete imati primjedbe. Samci će biti vrlo originalni u zavođenju.
POSAO Pad energije i koncentracije odrazit će se na rezultate rada, ali i na međuljudske odnose. Kolega koji je aktivniji i agilniji od vas pokazat će se kao ozbiljna konkurencija.
PRILIKA TJEDNA Tijekom vikenda uživajte u kulinarskim eksperimentima, izletu i igri s djecom.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

****

LJUBAV Ironijom i kritikama često ćete isprovocirati svog izabranika. Samci će pokazati napadno zanimanje za uspješnog kolegu ili pojedinca koji uživa velik ugled u društvu.
POSAO Kvalitetna komunikacija i podrška nadređenih omogućit će vam bržu realizaciju postavljenih ciljeva. U ponedjeljak ćete se istaknuti dobrom organizacijom i preciznim opažanjem.
PRILIKA TJEDNA Plivanje i morski sportovi pomoći će da se psihofizički bolje osjećate.

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

***

LJUBAV Emocionalno ste nesigurni i nepovjerljivi. Često će vas razdirati neosnovana sumnja, no mogli biste se naći u ljubavnom trokutu koji će se vas ispuniti nemirom.
POSAO Neće vam nedostajati dobrih ideja, no imat ćete poteškoća s koncentracijom, posebice kad su u pitanju zadaci koji zahtijevaju financijske proračune. Pazite koliko trošite.
PRILIKA TJEDNA Vikend zove na opuštanje u partnerovu naručju. Nemojte to propustiti.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

***

LJUBAV Nastojeći udovoljiti sebi i prolaznim zadovoljstvima, prilično ćete zakomplicirati svoj odnos s partnerom. Nakon brojnih prepirki više ni sami nećete biti sigurni što želite.
POSAO Vaša predanost zajedničkom cilju oduševit će nadređene, no pitanje je hoćete li od toga imati i financijske koristi. Iznervirat ćete se kad uvidite tko sve prolazi bolje od vas.
PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za otkrivanje novih sadržaja i sklapanje poznanstava.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

*****

LJUBAV Novo poznanstvo, slučajan susret ili poziv na izlazak mogao bi imati velik utjecaj na vašu romantičnu budućnost. Ako ste zauzeti, napravit ćete prvi korak prema zajedničkom životu.
POSAO Zahvaljujući kvalitetnoj suradnji i zanimljivim prijedlozima uspješno ćete privesti kraju važne zadatke. Izražajan nastup bit će vam najbolja preporuka za novi projekt.
PRILIKA TJEDNA Subota je pogodna za zbližavanje s partnerom. Prepustite intuiciji da vas vodi.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

***

LJUBAV Partnerovo ponašanje budit će sve veću ljubomoru u vama. Gledat ćete s dosta neodobravanja na njegove izlaske s društvom, a sami nećete imati volje da mu se pridružite.
POSAO Prilikom donošenja odluka oslanjat ćete se na prvi dojam. Upoznat ćete pojedinca koji razmišlja o poslu slično kao vi. Zajednički rad bit će plodan i poticajan za daljnju suradnju.
PRILIKA TJEDNA U subotu otiđite u kupnju. Mogli biste pronaći dobre stvari po povoljnoj cijeni.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

***

LJUBAV Kopkat će vas prošlost, posebice odnos koji je ostao nedorečen ili vam onda nije bio toliko bitan. Zauzeti će se nepotrebno opterećivati partnerovim riječima izrečenim u afektu.
POSAO U određenim situacijama teško ćete pronaći prave riječi, posebice ako su mnogi pogledi upereni u vas ili se od vas očekuje da riješite nečiji problem. Uzmite koji dan odmora.
PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna pokušajte oživiti bliskost s rođacima iz drugog grada.

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

****

LJUBAV Vrijeme je da krenete naprijed, bez osvrtanja. Ako ste bili previše okupirani poslom, sada je izvrsna prilika da nadoknadite propušteno i uživate u društvu partnera i prijatelja.
POSAO Pokazat ćete se vještima u planiranju prihoda i rashoda, kao i u rezanju troškova. Kad čujete vijest o novom projektu, ne skrivajte svoje želje - pokažite da ste i vi zainteresirani.
PRILIKA TJEDNA Nailazit ćete na odobravanje. Vaša riječ može ublažiti napetost u obitelji.

Linker
27. travanj 2024 07:34