Tulip Studio & Materia

Cvijeće za proljeće? Da! Uživali smo na chic cvjetnom eventu

"Florals for spring? Groundbreaking", poznata je rečenica iz filma "Vrag nosi Pradu", modne urednice Mirande Priestley. Iako je ovo bio sarkastični komentar u filmu, istome nema mjesta kada bismo taj moment prenijeli u 2024. i chic cvjetni event kojim su Tulip Studio i wellbeing brend Materia proslavili dolazak proljeća.

Intimni boutique event poslužio je kao najljepši uvod u novu sezonu, uz puno sunca, cvijeća i slatkih zalogaja. Kako bi se odabrani uzvanici napunili čistom, zelenom energijom, druženje je započelo matcha latte radionicom. Maja i Zrinka Blažević iz Materie ispričale su kako je matcha idealan napitak za proljetne dane, kada svom organizmu želimo pružiti dodatnu dozu antioksidansa, aminokiselina, vitamina i minerala.

image
DANKO ŠIMUNOVIĆ

„Matcha je sjajan suradnik prilikom procesa detoksikacija koju svi volimo provoditi u prvim proljetnim danima, nakon nekoliko mjeseci zime, tijekom koje se u tijelu nakuplja višak toksina. Upravo će ovaj nježni zeleni čaj u prahu naše tijelo efikasno očistiti od nepotrebnih toksina i najbolje pripremiti na sve one poletne aktivnosti na otvorenom koje nas čekaju u nadolazećim toplim tjednima", izjavile su Maja i Zrinka.

image

Lana Bašić i Maja Blažević

DANKO ŠIMUNOVIĆ
image
DANKO ŠIMUNOVIĆ
image
DANKO ŠIMUNOVIĆ

Nakon pripreme i uživanja u matcha latte napicima, uzvanice su uz vodstvo Lane Bašić, vlasnice Tulip Studia, stvarale bukete od najljepšeg sezonskog cvijeća koje su naposljetku ponijele kući. Kraljevski delphinium, gloriosa, orhideja i neizostavni talijanski mak samo su mali dio cvjetne ponude koje su koristile u svojim kreacijama, a Lana je za svaki cvijet objašnjavala pravilnu njegu i pomagala pri izradi personaliziranih buketa.

image
DANKO ŠIMUNOVIĆ
image
DANKO ŠIMUNOVIĆ

"Mišljenja sam da svi vole cvijeće, te vjerujem da buketi unose vedrinu u svaki prostor. Razigran, skulpturalan, pun boja i različitih tekstura moj je omiljeni opis buketa koji biram za sebe, ali i klijente", izjavila je Lana, usput kazavši kako je željela da Tulip Studio bude mjesto gdje se ljubav prema prirodi i kreativnost spajaju kako bi stvorili prekrasne cvjetne aranžmane koji osvježavaju i obogaćuju naš svakodnevni život. Divno proljetno druženje upotpunjeno je slatkim zalogajima iz zagrebačke craft pekarne Noel Bread and Deli i prefinim Chozen x Materia matcha dražejima.

image
DANKO ŠIMUNOVIĆ
image

Vedrana Čarapović Propadalo, Dora Martinović, Dina Dončević, Lana Bašić, Maja Blažević, Zrinka Blažević, Tina Bačić i Nika Turković

DANKO ŠIMUNOVIć
Linker
26. ožujak 2024 14:06