PRVI PUT

CircuitMess pametne igračke od sada dostupne i u hrvatskim trgovinama

Albert Gajšak lansira novu liniju igračaka za STEM početnike povodom ulaska CircuitMessa u trgovine diljem Hrvatske.

Domaći proizvođač edukacijske tehnologije CircuitMess koji je svojim jedinstvenim konceptom uradi-sam igračaka već stekao fanove diljem svijeta, svoju novu i dosad cjenovno najpristupačniju kolekciju STEM igračaka odabrao je lansirati premijerno u Hrvatskoj.

Igračke koje su namijenjene STEM početnicima od sedme godine od sad su dostupne na svim boljim prodajnim mjestima, a preporučene maloprodajne cijene artikala iz kolekcije kreću se od 16,99 eura nadalje.

image
PRESS

“Iako smo se dosad najviše fokusirali na strana tržišta, ovu novu uzbudljivu liniju igračaka odlučili smo lansirati upravo ovdje u Hrvatskoj gdje je naša priča izvorno započela i gdje želimo pomoći stvoriti generaciju mladih inovatora”, navodi direktor tvrke Albert Gajšak.

Na policama igračaka u trgovačkim lancima u Hrvatskoj tako će se uskoro moći pronaći CircuitMess proizvodi koji uz pomoć zabavnih i interaktivnih uputa omogućuju djeci da sastavljaju i programiraju vlastite zabavne elektroničke naprave.

image
PRESS

Nova linija igračaka namijenjena je STEM početnicima

Nova CircuitMessova kolekcija STEM igračaka čiji slogan je “Započni svoju STEM avanturu!” uključuje 11 edukativnih uradi-sam setova: Bit, uradi-sam igraću konzolu, Sparkly, uradi-sam robotski auto te 9 šarenih mini-robota koji podučavaju o osnovnim temama iz sfera robotike i elektronike. Proizvodi iz kolekcije međusobno su povezivi te se mogu kombinirati u igri na različite kreativne načine.

image
PRESS

Setovi su namijenjeni za djecu školske dobi od sedme godine na dalje. Za njihovo slaganje i korištenje nije potrebno predznanje te dolaze sa svim potrebnim alatima i detaljnim uputama za sastavljanje i korištenje na hrvatskom jeziku. Korisnicima su na raspolaganju i interaktivni online materijali koji im omogućuju stalno unaprijeđivanje vještina kroz igru.

Linker
25. travanj 2024 18:05