SUNSET BOX/ALLPIX PRESS/PROFIMEDIA
UZBUDLJIV TJEDAN

Bikovi trebaju pripaziti s potpisivanjem ugovora, a Rakovi okrenuti leđa tajnoj ljubavi

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. travnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. travnja.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Osjećate sve veću potrebu za srodnom dušom. Ako ste mislili samo se zabavljati i uživati u svojoj slobodi, otkrit ćete prednosti braka ili veze. Zaljubljeni i voljeni, najbolje ćete se opustiti s partnerom.

POSAO Bit ćete uvjerljivi i lukavi. Bavite li se trgovinom, razmišljat ćete o novim ulaganjima i korisnom udruživanju. Budući da je Merkur retrogradan u vašem znaku, budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora.

KUŠNJA TJEDNA Moći ćete se pohvaliti dobrim poslovnim instinktom, samo ćete trebati paziti što govorite kad ste u društvu kolega i poznanika s kojima niste jako bliski.

PRILIKA TJEDNA Potrudit ćete se da vam trenuci s partnerom ne proteknu samo u uobičajenim razgovorima i gledanju televizije.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦

LJUBAV Otvorena srca krenut ćete u potragu za novim događajima. Bit ćete najzadovoljniji bude li se događalo nešto uzbudljivo. Ako ste zauzeti, partnera ćete poticati na smjelije izražavanje želja.

POSAO Tražit ćete najkraće putove prema napredovanju. Umjesto da im otkrivate informacije o zaposlenicima, naći ćete bolji način da se približite šefovima.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna pružit će se prilika da nešto zaradite od davanja instrukcija ili drugih intelektualnih usluga.

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦
LJUBAV Neobičan splet okolnosti uzburkat će vam osjećaje. Mogli biste imati posla s nekim tko je potajno zaljubljen u vas i nema hrabrosti otkriti osjećaje. Ako ste zauzeti, sumnjat ćete da vam partner nešto skriva.

POSAO Postići ćete dosta uspjeha u zadacima koji podrazumijevaju istraživanje. Učinak će biti najbolji ako djelujete samostalno. Savjeti će vam biti pritisak.

PRILIKA TJEDNA Okrenite leđa tajnoj ljubavi ili zanemarite ono što vam je nekad mnogo značilo ako u tome više ne vidite smisao.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦✦

LJUBAV Veselit će vas upoznavanje ljudi sa zanimljivom pričom te više privlačiti flert i avantura nego ozbiljna veza. Nakon kraćeg putovanja s partnerom zauzeti će drukčije gledati na zajedničku budućnost.

POSAO Usporavat će vas natezanje sa sporom birokracijom. Pozitivni pojedinci donijet će vam dašak entuzijazma. Njihov elan bit će zarazan.

PRILIKA TJEDNA Čitanjem, bavljenjem hobijem i tjelovježbom pokušajte se boriti protiv naleta nervoze i nesanice.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦✦

LJUBAV Žudjet ćete za otvorenim iskazivanjem ljubavi, no zbog prisjećanja na loša iskustva vaši će pokušaji biti mlaki. Nemojte se obazirati na pojedince koji će vam skretati pažnju na negativne strane vaše veze.

POSAO Nećete se uzrujavati zbog zastoja. Nemir na radnom mjestu neće prelaziti na vas. Mislit ćete da su prepreke pojave na koje trenutno ne možete utjecati.

PRILIKA TJEDNA U utorak ćete doznati ime kolege koji vam radi iza leđa, ali i upoznati pojedinca koji će vam pomoći da napredujete.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦✦

LJUBAV Strastvena Venera bacit će vas u zagrljaj stranca, natjerati da se zaljubite ili pak vratiti partneru kojeg ste već bili otpisali. Vikend će biti sudbonosan za one koji razmišljaju o novom ljubavnom početku.

POSAO Mučit će vas poslovne brige i financije. Usprkos gomili neplaćenih računa, bit ćete skloni pretjeranom trošenju, posebice na odjeću i kozmetiku.

PRILIKA TJEDNA Zaboravite na svoju neodlučnost kad upoznate osobu koja će vam ubrzati otkucaje srca. Budite spremni na rizik.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦

LJUBAV Ishitrenim postupcima potaknut ćete dramatične ljubavne događaje i tek kad sve završi shvatiti da takav razvoj zbivanja niste željeli. Situacija na radnom mjestu negativno će se odraziti na intimni život.

POSAO Bavit ćete se rizičnim aktivnostima, što vas može dovesti u loš položaj. Ne podcjenjujte pojedince koji su vam neskloni i izbjegavajte spletkarenje.

PRILIKA TJEDNA U petak ne gubite iz vida glas razuma, bez obzira koliko ste okupirani emocijama. Vjerujte djelima, a ne riječima.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦

LJUBAV Izazovna Venera donosi vam iskušenja koja će dovesti do promjena u braku ili vezi. Kad dospijete do ruba stresa, počet ćete žaliti za danima u kojima se nije ništa događalo. Tražit ćete priliku za pomirenje.

POSAO Zbog manjka strpljenja vaše ideje ostat će neostvarene. Radit ćete samo najnužnije. Izbjegavat ćete odgovornost, no ne i kritike tuđeg rada.

PRILIKA TJEDNA Neophodno je odrediti što vam je sada prioritet, kao i da se klonite pojedinaca koji vam crpe energiju.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦✦

LJUBAV Kritizirat ćete partnera ili ignorirati njegove pokušaje za razgovorom. On će imati razumijevanja za vas, no to ne smijete uzeti zdravo za gotovo. Obiteljske obveze poremetit će ljubavne planove samaca.

POSAO Financijska situacija će vas opterećivati. Plašit ćete se da vam neki poslovi ne krenu u krivom smjeru. Zato ćete se truditi pokazati se boljima od drugih.

PRILIKA TJEDNA Budite otvoreniji prema partneru. Ako ne znate kako to učiniti, odlučite se za govor tijela i sitne znakove pažnje.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦✦

LJUBAV Pronaći ćete odgovore na pitanja koja su vam remetila unutarnji mir i budila osjećajnu nesigurnost. Posvećivat ćete više vremena braku i privatnom životu. Partnerova pažnja ulijevat će vam nadu i povjerenje.

POSAO Moguće su nesuglasice sa suradnicima. Teško ćete podnositi kritike, pogotovo ako dolaze od nestručnih osoba. Najviše će vam odgovarati rad u domu.

PRILIKA TJEDNA Izbjegnite sve ono što vas gura u kolotečinu. Promjena na koju se odlučite u nedjelju unijet će malo dinamike u vaš život.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦

LJUBAV Većinom ćete se rukovoditi osjećajima i strastima. Ako ste nezadovoljni svojom vezom, trudit ćete se potisnuti nagomilane frustracije, no one bi mogle eruptirati na površinu baš u najnezgodnijem trenutku.

POSAO Porast će vam elan, a mašta raditi punom parom. Nove ideje ubrizgat će svježu krv vašim aktivnostima. Pratit će vas sreća u korespondenciji i trgovini.

PRILIKA TJEDNA Kad je u pitanju odjeća, u petak budite malo provokativniji, posebice ako se spremate za izlazak u društvo.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦✦
LJUBAV Srce vam je nemirno i zaljubljivo. Mogli biste zbog intrigantne ljubavne ponude prekinuti vezu ili zanemariti bračnog partnera, koji će vas svim silama nastojati vratiti u svoj zagrljaj.
POSAO Jupiter će vas čuvati od komplikacija u koje će vas gurati neki neskloni suradnici. Moći ćete učvrstiti svoju poziciju ili pak planirati aktivnosti koje će u idućem razdoblju poprimiti konkretnije obrise.
KUŠNJA TJEDNA Svjesni ste da će vam se pojačani trud dugoročno isplatiti, no svejedno ćete početi gubiti strpljenje ako se neke stvari ne pomaknu s mrtve točke.
PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna naći ćete se na novom početku. Odigrate li dobro, poboljšat će vam se društveni status.

Linker
27. travanj 2024 07:06