Godišnji horoskop

Bikove očekuje iznimno uspješna godina, u svibnju će se ostvariti sve želje

Iznimno sretna godina očekuje sve bikove - riješit će se nedoumice u vezi, samci će biti otvoreniji prema novim poznanstvima, a od rujna stiže razdoblje u kojem bi se mogli ispuniti davni snovi.

BIK [21. TRAVNJA - 21. SVIBNJA]

Ocjena godine: 5 ZVJEZDICA

SRETNA BOJA: Crna - odjeveni u crno izgledat ćete otmjeno, elegantno i zaštićeno. Crna boja ojačat će vaše samopouzdanje.

LJUBAV I BRAK: Pred vama je iznimno sretna godina. Smijete se nadati rješavanju neizvjesnosti u vezi, čemu će doprinijeti porast optimizma i želje za zajedništvom. Nećete pridavati pažnju sitnicama i nastojat ćete što prije otkloniti sve eventualne nesuglasice. Samci će biti pristupačniji i otvoreniji prema novim poznanstvima. Iako bi tijekom ljeta trebali paziti da ne poklone pažnju nekome tko je ne zaslužuje, od rujna ulaze u povoljno razdoblje u kojem bi im se mogli ispuniti davni snovi. Mnogi će parovi u drugom dijelu godine proslaviti vjenčanje ili dolazak prinove.

KARIJERA I NOVAC: Jupiter će boraviti u vašem znaku od sredine svibnja do kraja godine, a uz njegovu podršku mnoge će vaše ambicije postati stvarnost. Postavite si visoke ciljeve jer je ovo razdoblje u kojem će sve biti moguće - od napredovanja, pronalaska novog posla, pa sve do osamostaljenja. Tijekom ljeta moglo bi doći do manjih izazova, no posljednji mjeseci godine idealni su za odvažne poteze i odluke.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Osjećat ćete se mnogo bolje nego inače. Osim što ćete imati više energije i biti otporniji na bolesti, preplavit će vas optimizam pa ćete se bolje nositi sa stresom. Jedinu bi vam neugodnost mogla prouzročiti neumjerenost u jelu i piću.

BROJ SREĆE 5: Petica će vas ove godine često pratiti. Primijetit ćete da vam njezine pozitivne vibracije donose sreću i otvaraju nove poslovne i inancijske mogućnosti.

TAJNA ŽELJA: Ove godine neće vam biti ni do kakve drame, svađa i trzavica. Ako neki ljudi iz vaše blizine u vama izazivaju nemir, osjetit ćete želju za zahlađenjem odnosa.

U DOBRIM DANIMA: Poduzetni, velikodušni, strastveni, samouvjereni, romantični.

U LOŠIM DANIMA: Rasipni, pohlepni, lijeni, materijalistički nastrojeni, tvrdoglavi.

NAJBOLJI MJESEC: U svibnju će se zvijezde posložiti tako da vam se ostvare sve želje. Jupiter će ući u vaš znak, što označava početak iznimno sretnog razdoblja. Osjećat ćete da sve polako dolazi na svoje i na poslovnom i na ljubavnom planu, a razveselit će vas i poboljšanje ljubavnih prilika.

POZNATI BIKOVI

MEGAN FOX (16. SVIBNJA 1986.) Atraktivna glumica, koja više plijeni pažnju svojim ljubavnim životom i objavama na društvenim mrežama nego ulogama, u prvom će dijelu godine imati mnogo razloga za osmijeh. Ipak, nakon svibnja očekuju je poteškoće na privatnom planu. Pred njom su događaji ili odluke koje bi joj mogle teško pasti, no u konačnici će za nju biti povoljne.

image

Megan Fox

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY

ROBERT KNJAZ (6. SVIBNJA 1971.) Simpatični TV voditelj i novinar tipičan je pripadnik Bika, a ove će godine imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Jupiter će u svibnju ući u Bika, što je naznaka velike sreće. Primijetit će da mu sve ide brže i lakše, a neki projekti i ideje koje su dugo na čekanju pokrenut će se s mrtve točke. Sada je vrijeme za promjene i postavljanje novih ciljeva.

image

Robert Knjaz

MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX
Linker
02. travanj 2024 07:37