NOVI BROJ

Arija Rizvić: stilske igre na modnom terenu

Poznata redateljica i glumica u novom broju Glorije IN otkriva s kojim se predrasudama morala nositi tijekom karijere, kojim sportovima održava savršenu liniju i koje osobina moderna žena treba imati da bi uspjela

U moru predrasuda s kojima se žene moraju nositi na dnevnoj bazi jesu i one vezane uz nešto na prvi pogled prilično trivijalno - njihov modni stil. U to se uvjerila i zvijezda naše nove naslovnice, 29-godišnja redateljica i glumica Arija Rizvić, kojoj su neki spočitnuli da se ne odijeva “dostojno svoje ozbiljne umjetničke profesije”. Valjda bi suvremena intelektualka trebala nastaviti modnim putevima junakinja filmova Woodyja Allena, odjevenih u flanelne košulje i muška odijela, s “pepeljarkama” na vrh nosa i u mokasinkama. Jedini je problem što se Ariji od mokasina puno više sviđaju štikle, a ima i figuru kojima takav model cipela savršeno pristaje.

image

Arija Rizvic na tenskim terenima kluba Cmrok

Neja Markičević/ VIC CROPIX

Za komentare zastarjelog tipa mlada riječka umjetnica ne mari, bavi se svojim životom i poslom. Jedva smo je uhvatiti za ovo snimanje jer je trenutačno “na dva poslovna fronta” - dobila je jednu od glavnih uloga u novom domaćem serijalu koji se počeo snimati, a glumi i u stranom filmu zbog kojeg svako malo putuje na set u Trst. Ono malo slobodnog vremena što ima provodi na teniskom terenu - taj je sport otkrila prije tri godine kao savršeni način da se riješi stresa i ostane u formi.

Novi broj donosi i modne razgovore s glumicom Ivanom Roščić, intervju s pastry chefom Robertom Hromalićem koji je nedavno otvorio drugi "Le kolač" te još mnogo tema koje će zasladiti vaš život!

image

Gloria IN

Neja Markičević/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 04:38