Modni gadgeti

Zašto svi pričaju o narukvici koju nosi influencerica Olivia Culpo? A otkrile su je sestre Kardashian!

Danas gotovo da ne možemo živjeti bez niza tech gadgeta. Pametni telefon, pametni sat, a odnedavno se pojavio i pametni nakit koji koristi sve više žena jer osim što dobro izgleda ima dodatne benefite koje s pravom zovemo 'smart'. Jeste li primijetili kako do pojave smart health aplikacija niste brojali vlastite korake? No, sad s jednim pogledom na brojač dobijete poticaj da nastavite hodati kako bi ispunili optimalan dnevni cilj ili ste zadovoljni učinkom pa sami sebi kažete „Vidiš, možeš ti to!“.

Koliko ste se puta osjećali umorno i bezvoljno pa potražili u svom kalendaru objašnjenje? Jer možda su baš to dani u vašem menstrualnom ciklusu koje zovemo PMS? Pametni nakit rješava upravo ove probleme. Uz nedostatak vremena i brige koju svakodnevno posvećujemo vlastitom zdravlju, pametna narukvica je dizajnirana da uzme u obzir naš menstrualni ciklus, životne navike i biometrijske podatke koje očitava dok ju nosimo na ruci. Baš kao mjerač koraka i otkucaja srca, pametna narukvica mjeri naše psihofizičko stanje.

image

Oliviji narukvica pomaže da održi balans u užurbanom dnevnom ritmu.

BELLABEAT

Zanimalo nas je kako radi! Jednostavno dok ju nosimo na ruci, ova pametna narukvica očitava naše otkucaje srca, ritam disanja, aktivnost, spavanje i odmor, prisutnost alergena i ostale faktore koji utječu na stanje našeg organizma. I baš kad si mislimo što se danas događa i zašto se osjećamo loše, algoritam nas upozori kako si pomoći. Jednostavno nam nekad treba malo mira, 15 minuta hodanja, čaša vode... Priznajmo si, u danu često zaboravimo najoosnovnije potrebe poput vode, a našem organizmu treba jako malo da bude u ravnoteži.

Za pametnom narukvicom Ivy poludjele su i brojne svjetske zvijezde, koje zbog užurbanog dnevnog ritma ovise o cijelom nizu asistenata.

image

Pametna narukvica upozorava na trenutno stanje organizma.

BELLABEAT

Olivia Culpo, američka glumica i modna influencerica koja na Instagramu ima preko 5 milijuna pratitelja, izjavila je nedavno kako je opsjednuta sa svojom Ivy narukvicom. Osim prekrasnog dizajna (Olivia je odabrala Ivy Garden Jet Black), oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se uklapa u njenu wellness rutinu i istovremeno je potiče na veću odgovornost prema svom zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporit će, a kad ima visok Readiness score, Olivia kaže da zna kako tada može baš sve. Inače, ovu situaciju liječnici objasne s jasnom uputom: „Slušajte svoj organizam!“. No, to je jako teško u ubrzanom dnevnom ritmu s nizom obaveza i zato nas gadgeti često moraju upozoriti na ono što sami previdimo.

Osim Olivie, s Ivy su oduševljene i Tammin Sursok, australska glumica i pjevačica, model Zoe Foster, poduzetnice Isabela Alysa, Shayna Therese Taylor, znanstvenica Senjuti Saha, te atletičarke Chari Hawkins i Masai Russel. Uz njih tu je mnoštvo influencerica, ali i nekih poznatih Hrvatica kao što je poduzetnica i kreatorica sadržaja Kornelija Slunjski na društvenim mrežama poznatija pod imenom Koko Beaute. Kristina Ercegović, poduzetnica i osnivačica Business Caffe-a te portala Žene i novac, nedavno se na svom Instagramu pohvalila da ima svoju Ivy te da je sigurna kako će joj Ivy pomoći da se još bolje brine o sebi.

No, Ivy nose i sestre Kardashian. Na nedavnom festivalu Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, upravo je Bellabeat Ivy predstavljen kao must-have wellness tracker u životu svake žene. Ono što je dodatni benefit, uz narukvicu Ivy dolazi cijeli niz sadržaja, koji pomažu kod održavanja zdravih navika poput Bellabeat Wellness Coacha uz pomoć kojeg možete voditi brigu o vlastitom wellbeingu.

image

Narukvica izgleda kao komad dizajnerskog nakita.

BELLABEAT
image

Ivy je dizajnirana da se uklopi u trendy modne kombinacije.

BELLABEAT

Tu je praćenje biometrijskih podataka, uvid u vaše navike i stil života do individualizirane podrške tijekom svake faze menstrualnog ciklusa, a imate i pristup bazi s više od 200 videa raznih vježbi, zdravih recepata, joge lica, akademije njege kože, raznih vrsta meditacija, podrške novim majkama i još mnogo toga. Ako još ne znate što pokloniti za skori Majčin dan, vjerujte nam, ovaj će gadget oduševiti svaku ženu koja brine o svom zdravlju.

Linker
24. travanj 2024 09:06