VIDIMO SE U PULI

Znamo datume: Dua Lipa stiže u Pulu početkom lipnja

Britanska pjevačica albanskog podrijetla proslavila se hitovima "New Rules", "Levitating", "One Kiss"...

U kuloarima su se spominjala čak četiri koncerta koja je 28-godišnja britanska pop zvijezda Dua Lipa ovog ljeta trebala održati u pulskoj Areni, po mnogima jednoj od najljepših pozornica na svijetu, no zasad su potvrđena dva datuma - 8. i 9. lipnja.

Pjevačica albanskog podrijetla proslavila se hitovima "New Rules", "Levitating", "One Kiss"..., a u najvećem lanjskom filmskom hitu "Barbie" izvela je pjesmu "Dance The Night". Dobitnica tri diskografske nagrade Grammy proteklih je dana bila u središtu medijske pažnje zbog veze s 33-godišnjim britanskim glumcem i modelom Callumom Turnerom, zvijezdom televizijskog mini serijala "Masters of the Air", čije prikazivanje započinje 26. siječnja na kanalu Apple+.

image

Dua Lipa u Hrvatsku stiže početkom lipnja

HENRY NICHOLLS AFP

Riječ je o visokobudžetnom projektu koji prati pilote američkog ratnog zrakoplovstva u borbi protiv nacističkih osvajača, a u njega se kao izvršni producent uključio i legendarni Steven Spielberg. U njemu glavne uloge igraju Austin Butler, Callum, Anthony Boyle, Barry Keoghan, Nikolai Kinski i Sawyer Spielberg, sin Stevena Spielberga i Kate Capshaw.

Osim Dua Lipe u pulsku će Arenu idućeg ljeta stižu brojne svjetske zvijezde uključujući Avril Lavigne i Lennyja Kravitza.

image

Dua Lipa na londonskoj premijeri filma "Argylle"

HENRY NICHOLLS AFP
Linker
16. travanj 2024 00:45