novo mjesto

Zavirite u OMNI, prvi experience bar u Hrvatskoj koji se sutra otvara

U njemu možete popiti kavu tijekom dana ili pak doživjeti jedinstveno iskustvo u večernjim satima.

Jeste li kada poželjeli jedinstveno mjesto u gradu na kojem možete doživjeti razonodu svih osjetila odjednom? Upravo se jedno takvo otvara sutra, 29. rujna 2022. u Turininoj 5 u Novom Zagrebu. Riječ je o OMNI-ju, prvom experience baru u Hrvatskoj u kojem će gosti moći iskusiti fuziju street food okusa iz cijeloga svijeta u sklopu sa širokom ponudom pića i nargila.

Kako je objasnio vlasnik OMNI-ja Dragan Martinović, experience bar je jako popularan koncept u najvećim svjetskim metropolama. Dakle, na jednom mjestu svi imaju priliku pobuditi sva ljudska osjetila, a iskustvo koje se ovdje nudi, svaki je put drugačije.

image

OMNI Experience Bar nudi bogatu ponudu jela iz cijelog svijeta.

PROMO

"Ideja dolazi od naše želje za nečim potpuno novim u gradu. Htjeli smo spojiti više vrsta ponude koja do sada još nije bila spojena. Tada smo shvatili da svojim gostima to želimo omogućiti i odlučili smo im ponuditi sve. Iz toga naravno dolazi i ideja za ime OMNI. Iz toga dalje proizlaze ideje i dolazimo do experience bara, jer našu ponudu ne možemo svrstati u ‘kafić‘ ili ‘restoran‘ već želimo svojim gostima pružiti zaokruženo iskustvo koje potiče sva njihova osjetila", rekao je Martinović.

image

Atmosfera u OMNI Experience Baru

PROMO

Za uređenje prostora koristio se spoj nekoliko stilova, a naglasak je na drvetu i metalnim detaljima, kao i neonski znakovi koji daju umjetnički štih cijelom prostoru.

U OMNI-ju ćete tako moći pozitivno šokirati vaše nepce japanskim gyozama ili pak Katsu Sandom - japanskim sendvičem koji se sastoji od mekanog kruha, hrskave piletine pržene u panko mrvicama s raznim začinima i umacima, ali i mnogim drugim specijalitetima.

image

Sushi i kokteli? Može!

PROMO
image

Ponuda hrane u OMNI Experience Baru.

PROMO

Još jedan cilj ovog jedinstvenog bara je decentralizirati ugostiteljsku ponudu Zagreba, odnosno pokazati da se cool mjesta mogu nalaziti i van centra Zagreba.

image

U OMNI-ju ćete moći uživati i u nargilama.

PROMO

"Želimo da OMNI bude dnevni boravak kvarta i mjesto na koje će se, bez obzira na povod, s guštom dolaziti. Jer, mi ćemo svakoga zasigurno s guštom dočekati", dodaje Martinović. Na OMNI Instagram profilu svakoga dana vas očekuju novosti o ponudi hrane, pića i glazbe.

Linker
05. ožujak 2024 19:59