PRESS PROMO
Zabava u gradu

Zagreb je dobio novu gastro lokaciju s neobičnim konceptom i besplatnim koncertima

Trodnevna zabava uz egzotične papige, igraonice za djecu i gastro delicije.

Trodnevna zabava uz egzotične papige, igraonice za djecu i gastro delicije.

Ljetno raspoloženje u glavnom gradu dodatno će se podići u iduća tri dana jer zagrebački restoran Botanist vas vodi u svijet egzotičnih papiga, zabavnih umjetnosti i dobre glazbe.

Trodnevna avantura počinje u srijedu 12. srpnja od 20.30 sati besplatnim koncertom grupe Detour u prostranom zelenom vrtu restorana. Ova glazbena grupa poznata je po svojim zaraznim melodijama i iznimno talentiranim glazbenicima koji su svoju karijeru gradili svirajući s poznatim glazbenim ikonama. Detour je ostvario uspjeh s hitovima Bez tebe, Mjesec, Tvoje lice se promijenilo i brojnim drugim. Od 18 sati na rasporedu je izložba egzotičnih papiga čiji je domaćin trogodišnja maskota i omiljeni član tima Botanista - papiga Pablo. Ovaj simpatični papagaj obožava društvo stoga poziva sve posjetitelje koji imaju papigu da je povedu na druženje, a ona najsimpatičnija osvojit će posebnu nagradu iznenađenja, poručuju organizatori.

image
PRESS PROMO
image
PRESS PROMO

Botanist je kako mu samo ime govori, dom stotinama različitih biljnih vrsta, među kojima se nalazi i nekoliko stabala starijih od sto godina, predimenzionirane skulpture gljiva, klavir i bicikl iz kojih raste cvijeće, klupice i kandelabri za zaljubljene, freska s likom zaštitnika vrtlara Sv. Fiacra. U četvrtak, 13. srpnja, posjetitelje očekuju kreativne radionice na temu papiga, ptica i rođendana. Oni najmlađi će pak uživati u nezaboravnom dječjem disku uz vesele animatore. Večernji koncert Ivane Galić – Soul Beat od 20.30 sati odvest će Vas na glazbeno putovanje koje će se savršeno uklopiti u ljetne zagrebačke večeri.

image
PRESS PROMO
image
PRESS PROMO

Petak, 14. srpnja, rezerviran je za čaroliju koju donosi klaun Balonko i prekrasne face painting kreacije. Od 16 sati mašta postaje stvarnost uz zabavni nastup mađioničara čiji će trikovi svakoga ostaviti bez daha. Na radost brojnih obožavatelja latino glazbe, od 20.30 sati slijedi Buena Vista salsa party pod zagrebačkim zvjezdanim nebom.

image
PRESS PROMO

Linker
26. travanj 2024 19:04