PRVI ATLETSKI KORACI

Zabavite se sa svojom djecom na sportsko-rekreativnom ‘Kids Dayu‘ u Maksimiru

Dan će započeti pokaznim natjecanjem polaznika atletske škole Dinamo Zrinjevac, a nastaviti se natjecanjem roditelja u skoku u dalj s mjesta

Fizička aktivnost od malih je nogu jako bitna, a prve korake k tome sa svojom djecom možete napraviti već ove subote u Maksimiru. Svi i mali i veliki ljubitelji sportskih aktivnosti mogu provjeriti svoje atletske vještine, ali i zabaviti se na kreativnoj radionici.

Dan će započeti pokaznim natjecanjem polaznika atletske škole Dinamo Zrinjevac, a nastaviti se natjecanjem roditelja u skoku u dalj s mjesta.

Natjecanje u raznim disciplinama planirano je i za mlađe ljubitelje sporta, dok će oni koji više vole crtati svoju vještinu moći pokazati na kreativnoj radionici.

image

Natjecanje u raznim disciplinama planirano je i za mlađe ljubitelje sporta, dok će oni koji više vole crtati svoju vještinu moći pokazati na kreativnoj radionici

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Točan program Kids Daya u Maksimiru pogledajte u nastavku:

9:30 - 10:30 Pokazno natjecanje polaznika atletske škole Dinamo Zrinjevac

10:00 - 11:30 Natjecanje u skoku u dalj s mjesta za roditelje

11:00 - 12:00 Natjecanje u disciplinama Kids Athletics za svu zainteresiranu djecu uzrasta od osam do 13 godina

Tijekom cijelog programa od 9 do 14 sati:

Atletski poligon za najmlađe (od 4 do 7 godina)

Kreativna radionica - nacrtaj maskotu Dinamo-Zrinjevca

Zabavni program uz Dj-a i animatore

image

Provedite jedinstven dan s obitelji i zabavite se na otvorenom

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Iskoristite jedinstvenu priliku i sa svojim djetetom upoznajte i isprobajte atletske discipline! Provedite jedinstven dan s obitelji i zabavite se na otvorenom!

Nikad bogatiji i sadržajniji "Hanžek" proširio je svoje trajanje na tri dana i na tri lokacije. Tako će najpoznatiji atletski miting u Hrvatskoj gledateljima donijeti sportska uzbuđenja koja počinju u petak 9. rujna kad će se na središnjem zagrebačkom trgu održati "Zagreb City challenge" s natjecanjima u skoku u dalj, troskoku i skoku motkom. Time se miting širi, ali i slijedi trendove proboja kraljice sportova na gradske ulice i trgove, što imaju već mnogi svjetski mitinzi.

Gledatelji će to moći pratiti u petak na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV2) od 18 sati do 19:20 sati.

image

Iskoristite jedinstvenu priliku i sa svojim djetetom upoznajte i isprobajte atletske discipline

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Drugi dan donosi "Memorijal Ivana Ivančića". Ovo, već tradicionalno natjecanje u bacanju kugle na prostoru pored zagrebačkih fontana, na programu je u subotu 10. rujna od 19:10 sati do 20:20 sati na HTV 2.

U nedjelju, 11. rujna slijedi veliko finale - miting na zagrebačkome stadionu Mladosti s početkom u 18 sati.

Prijenose atletike pratit će iskusni HRT-ovi režiseri Dražen Iričanin, Ranko Varlaj i Siniša Bulajić dok će komentatorsku ekipu predvoditi Stjepan Balog i Daniel Križ.

Linker
23. travanj 2024 18:36