Party sezona

Ultra Europe 2023: Odličan lineup zbog kojeg ovo ljeto provodimo u Splitu, Braču, Hvaru i Visu

Otkrivena su imena izvođača koja će nakon splitskog Parka mladeži slaviti elektroničku glazbu na dalmatinskim otocima zajedno s Ultranautima

Srpanj je rezerviran za još jednu rekordnu godinu u Splitu i desetak tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta. Nakon najave još 14 velikih imena koja će nastupiti na trodnevnom spektaklu u Parku Mladeži, Split je uveliko počeo s pripremama. Vjerni fanovi Ultre, Ultranauti nestrpljivo su iščekivali i objavu glazbenika zahvaljujući kojima Ultra ne završava u Splitu, već se nastavlja na predivnim jadranskim otocima, Hvar, Brač i Vis, u sklopu programa Destination ULTRA. Organizatori festivala, tvrtka MPG Live, potvrdila je o kojim je izvođačima riječ, a zabilježili su i rekordnu prodju regionalnih festivalskih ulaznica.

image

Destination ULTRA 2023.

PRESS

Prvo odredište Destination ULTRA pustolovine je Regatta party koja će se održati 10. srpnja na otoku Braču i 585 Club u Bolu, u blizini najljepše plaže na svijetu - Zlatnom ratu. Zvijezda večeri zasigurno je KSHMR, indijsko-američki DJ, producent, skladatelj, bivši reper i pjevač, čije je pravo ime Niles Hollowell-Dhar. Pridružit će mu se i brazilska DJ zvijezda Sevek, kao i Gil Glaze te Joe2Shine. Ulaznice za ovaj party, koji započinje u 22 sata, a završava u 5 sati, mogu se osigurati po cijeni od 29€.

image

Regatta party u 585 Clubu na Braču

PRESS

Otok Hvar nudi pakleni cjelodnevni program koji započinje na Paklenim otocima, 11. srpnja u Carpe Diem Beach Clubu. Već u ranim podnevnim satima započinje tradicionalni ULTRA Beach, dnevni party poznat po posebnoj energiji i trenucima zbog kojih ga mnogi prozivaju najboljim beach partyjem u Europi. Nizozemska super zvijezda koja dolazi na Hvar u sklopu svog programa Jacked Takeover jest Afrojack, koji je godinama u samom vrhu najboljih DJ-eva svijeta. Osim njega, u sklopu programa Jacked Takeover, dolaze i Chasner, Chico Rose, Cosmicat, Julian Cross te Mike Williams. Cijena regularnih ulaznica je 45€, a VIP ulaznica 149€. Večer se nastavlja na istom mjestu uz program RESISTANCE Hvar kada plesni podij preuzimaju obožavatelji malo tvrđeg house i techno zvuka. Nicole Moudaber, libanonsko-britanska osnivačica izdavačke kuće, radijska ličnost te DJ-ica i producentica headlinerica je ove večeri. Noć se začiniti i berlinski techno duo Pan-Pot. Ulaznice za ovaj program prodaju se po cijeni od 29€.

image

ULTRA BEACH u Carpe Diem Beach Clubu na Paklenim otocima

PRESS

Destination ULTRA završava programom RESISTANCE VIS koji je na rasporedu 12. srpnja, na jednom od najekskluzivnijih mjesta na Mediteranu, u tvrđavi Fort George na Visu. Riječ je o boutique događanju, koje je rezervirano za 2000 posjetitelja, koje će zabavljati britanski dvojac Solardo, uz spektakularni zalazak sunca po kojem je ova destinacija nadaleko poznata. Ulaznice su također 29€ i u prodaji su.

image

Pogled na tvrđavu Fort George gdje se održava RESISTANCE VIS

PRESS

Podsjetimo, deveto izdanje festivala ULTRA Europe započinje u splitskom Parku Mladeži 7. srpnja i traje do 9. srpnja. Dosad potvrđeni izvođači su: Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Axwell, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, DJ Snake, Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, Gryffin, Hardwell, HI-LO, Martin Garrix, Mathame, Morten, Nora En Pure, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami, Zedd i Timmy Trumpet.

image

Izvođači na Regatta party

PRESS

Sve ulaznice za Destination ULTRA možete pronaći ovdje. Regionalne trodnevne festivalske ulaznice još se samo nekoliko dana mogu osigurati po cijeni od 99 €, putem sustava Entrio i na prodajnima mjestima Tisak Media. Nakon toga porast će na 115€. U prodaji je i sedmodnevna ulaznica po cijeni 349€, a ostalo je svega još nekoliko mjesta na ULTRA Europe family jahtama. Destination Yacht Package smatra se najposebnijim načinom za doživjeti festival, a uključuje sedmodnevno krstarenje najljepšim otocima hrvatske te VIP ulaznice na sve party lokacije.

image

Izvođači na ULTRA BEACH Hvar

PRESS

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter i Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

Linker
24. travanj 2024 23:38