Za svakog po nešto

U subotu ne propustite Najs buvljak jer osim second-hand odjeće možete ugrabiti i vinyl ploče

Najs buvljak osvojio je zagrebačku second-hand scenu i postao sinonim za odličnu odjeću, atmosferu, ali i glazbu. Ovog vikenda se u to možete uvjeriti sami!

Najs buvljak savršen je spoj second-hand odjeće, obuće i modnih dodataka poznatih brendova, a za razliku od drugih buvljaka nudi velik izbor odjeće za muškarce, ne samo za žene. Bilo da tražite vintage jaknu, t-shirt s printom omiljenog benda ili unikatan komad nakita, na Najs buvljaku postoji za svakog po nešto!

image
FACEBOOK/NAJS BUVLJAK

Osim odjeće i asesoara, posebno nas veseli što najnovije izdanje nudi i bogatu kolekciju vinyl ploča. Novitet je i nova lokacija. Naime, Najs buvljak održat će se u subotu 20. svibnja u Mojo baru na adresi Martićeva ulica 5, a trajat će od 10 ujutro do 18 sati.

image
FACEBOOK/NAJS BUVLJAK

Osim što možete obnoviti garderobu, možete popuniti i svoju kolekciju ploča “must have” izvođačima. Za to se pobrinuo Free Bird Music Shop, najveći second-hand record store u Hrvatskoj i šire. Inače smješteni u Trantinskoj 50 u Zagrebu, na Najs Mojo buvljaku imat će svoj pop-up s gramofonskim pločama po promotivnoj cijeni već od 9 centi.

image
UNSPLASH

Inače imaju i kompletnu opremu, od HI-FI-a, četkica, zaštitnih omota i svega ostalog za održavanje vaših glazbenih kolekcija. Ekipu iz Najs buvljaka pratite na Facebooku, gdje će objavljivati neke od komada koji vas čekaju u Mojo baru!

Linker
15. travanj 2024 05:27