20TH CENTURY STUDIOS
BOOGEYMAN

U kina je stigao film za ljubitelje horora: Ekranizacija kratke priče Stephena Kinga

Nastao prema jezivoj priči Stephena Kinga, film "Boogeyman" je iskonska poslastica za sve ljubitelje hororaca.

Nastao prema jezivoj priči Stephena Kinga, film "Boogeyman" je iskonska poslastica za sve ljubitelje hororaca.

Američki najuspješniji autor horor romana, Stephen King napisao je kratku priču "The Boogeyman" prema kojoj se snimljen novi film koji je stigao u kina. Film govori o srednjoškolki Sadie Harper i njezinoj mlađoj sestri Sawyer koje tuguju za svojom nedavno preminulom majkom, a njihov otac Will, koji je ujedno i terapeut, nosi se s vlastitom boli. Kad se jedan od Willovih pacijenata neočekivano pojavi u njihovom domu, ostavlja za sobom zastrašujući nadnaravni entitet koji lovi obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava.

image

Novi film "BOOGEYMAN"

20TH CENTURY STUDIOS

Za scenarij su zaslužni Mark Heyman, poznat kao scenarist filma “Black Swan” te Scott Beck i Bryan Woods, dvojac zaslužan za “A Quiet Place”. Glumačku ekipu čine Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton i David Dastmalchian. Redatelj filma Rob Savage izjavio je da se “Živo sjećam užasa koji sam osjećao čitajući Kingovu kratku priču kao dijete, i upravo sam taj osjećaj straha iz djetinjstva htio potaknuti u kinima diljem svijeta." Otkrio je i da je postojala jedna scena u filmu koja je toliko uplašila publiku na testnim projekcijama da ju je morao promijeniti, ali i dodaje i da "jedva čekamo da vam svima damo razlog da se ponovno bojite mraka.”

Ako ste fanovi hororaca ne propustite ovaj film koji je "napravljen u suradnji s nevjerojatno talentiranim timom kreativaca, a temeljen je na prekrasnim izvedbama naše nevjerojatne glumačke postave - doista sam zadivljen njima", govori redatelj.

Linker
26. travanj 2024 00:51