Humanitarna prodaja

Severina poklanja majicu s turneje, a Ćorluka dres reprezentacije

U sklopu InDizajn sajma, od 23. do 25. rujna, održat će buvljak ‘Udruge Nismo same‘ s darovanim osobnim predmetima domaćih zvijezda.

I ovogodišnji "InDizajn sajam" od 23. do 25. rujna u zagrebačkoj Areni ima plemenitu svrhu. Posjetitelji sajma koji organiziraju Mirjana Mikulec i RTL Hrvatska, moći će učiniti dobro djelo na humanitarnom buvljaku: prodaji predmeta koje su donirale brojne domaće zvijezde iz svijeta glazbe, sporta, televizije i mode, a prikupljeni iznos darovat će se udruzi "Nismo same", za projekt "Nisi sama – ideš s nama". Cilj projekta je prikupiti sredstva za taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju i povratku s nje. Prema istraživanju koje je provela Udruga u suradnji sa Zakladom Solidarna, svaka četvrta žena koja se liječi od raka nema riješeno pitanje prijevoza na kemoterapiju. Po uzoru na praksu u Nizozemskoj, u Udruzi su ponudili uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju i s kemoterapije koju je dosad koristilo više od 600 žena iz cijele Hrvatske koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

image

Mirjana Mikulec.

"Jako smo ponosne na činjenicu da se velik broj poznatih lica uključio u naš projekt i podržao nas. Rak je još uvijek kod nas jako stigmatizirana bolest i poznati uvelike mogu doprinijeti njegovoj destigmatizaciji", komentirala je Ivana Kalogjera, predsjednica Udruge Nismo same.

Tako će se na buvljaku pronaći brojni odjevni komadi kao i modni dodaci, slike, knjige, LP ploče, ploče za pisanje i razni drugi predmeti čiji su vlasnici mnogobrojne osobe iz hrvatskog javnog života koje su s veseljem pristale sudjelovati u hvalevrijednoj inicijativi.

image

Luka Nižetić.

PROMO

Severina je za buvljak poklonila majicu s posljednje turneje, Vedran Ćorluka dres hrvatske nogometne reprezentacije s autogramom, Jelena Rozga svoju haljinu sa Story Hall of Fame eventa, Danijela Martinović haljinu s potpisom splitskog brenda Arileo, a Ella Dvornik zlatnu haljinu modnog dvojca Elfs.

image

Husein Hasanefendić Hus.

PROMO.

"Uvijek se odazovem humanitarnim akcijama jer mislim da je potrebno u ovom našem vremenu pokazati solidarnost i nesebičnost. Nadam se da će ljudi pomoći koliko mogu", izjavila je Ella Dvornik.

Posebnu haljinu donirala je i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

image

Massimo Savić.

PROMO

"Sretna sam da naš sajam ima humanitarnu notu i da na ovaj način možemo pružiti podršku radu udruge Nismo same, i mi kao organizatori, ali i ja osobno. Haljina koju darujem mi je jako draga, osjećala sam se odlično u njoj kad god bih je odjenula i uz nju me vežu baš lijepa sjećanja... Sada je vrijeme da pronađe neku novu vlasnicu koju će uveseljavati kao i mene", kaže Mikulec.

image

Tarik Filipović.

Humanitarnom buvljaku donacijom osobnih predmeta odazvali su se i: Alka Vuica, Ana Vilenica, Anita Dujić Broadfoot, Ankica Dobrić, Ante Gelo, Antonija Blaće, Davor Gobac, Damira Gregoret, Danijela Martinović, Danijela Trbović, Edin Mehmedović, Franka Batelić, Gina Damjanović, Indira Levak, Judita Franković, Toni Milun, Tarik Filipović, Massimo, Luka Nižetić, Opća opasnost, Husein Hasanefendić Hus i brojni drugi.

image

Opća opasnost.

PROMO.

Posjetitelji će predmete moći kupiti na štandu Udruge "Nismo same", a ove godine će posebno biti i to što će se prvi put organizirati aukcija (u subotu, 24. rujna) najzanimljivijih predmeta za koje se nije mogla definirati cijena.

01 - Modified: 2022-09-16 12:00:00 - Feat.: 0 - Title: Empatija: Ključ za bolji život ili teret koji ne znamo nositi... 02 - Modified: 2022-09-04 06:45:20 - Feat.: 0 - Title: Na Cvjetnom trgu održana humanitarna akcija za potporu ženama oboljelima od raka
01 - Modified: 2022-09-16 12:00:00 - Feat.: 0 - Title: Empatija: Ključ za bolji život ili teret koji ne znamo nositi... 02 - Modified: 2022-09-04 06:45:20 - Feat.: 0 - Title: Na Cvjetnom trgu održana humanitarna akcija za potporu ženama oboljelima od raka
Linker
04. prosinac 2022 09:44