PRESS/ SHIP FESTIVAL
GLAZBENI FESTIVALI

Rujan provedite u Šibeniku i Splitu uz dobru glazbu

Sredina rujna u dalmatinskim gradovima znači vrijeme za glazbene festivale prepune poznatih glazbenih imena regije i Europe.

Sredina rujna u dalmatinskim gradovima znači vrijeme za glazbene festivale prepune poznatih glazbenih imena regije i Europe.

Ljeto još nije gotovo - njegov kraj provedite na glazbenim festivalima u Splitu i Šibeniku. Ovogodišnji, Fibra Fest od 15. do 16. rujna provedite u društvu istaknutih imena hip-hop, rock i pop scene koji će vas zabavljati na pozornici Ljetnog kina Bačvice u Splitu. Niz izvođača na festival dolazi s novim pjesmama i albumima, a među njima je Matija Cvek koji na festival dolazi s novim studijskim albumom, a Vojko V će na festivalu prvi put uživo izvesti hvaljeni album “Dvojko”.

image
PRESS/ Dino Galešnik

Publiku će, prvi dan festivala zabavljati zagrebačka trap ikona Hiljson Mandela, a na pozornici će mu se pridružiti osječki hip-hop duo Krankšvester. Istog dana po prvi put pred splitskom publikom uživo će nastupiti rock duo Djeca!, indie miljenici Svemirko i alt-rockeri Artan Lili. Drugi dan festivala publiku će zabavljati Vojko V, Matija Cvek s bendom The Funkensteins, atmosferični mango-pop dvojac marisol i glazbenica Miach. Koncertnu večer kraju će privesti z++. Festivalske ulaznice dostupne su putem Core Eventa i u Garica shopu u Splitu.

image
PRESS/ Fibra fest

Prvo izdanje festivala SHIP u Šibeniku provedite u društvu 40 izvođača iz 15 europskih zemalja. Prvi showcase festival SHIP održava se od 14. do 17. rujna. na čak šest pozornica. Ovo je događaj na kojem ćete osim svojih omiljenih bendova i glazbenika imati priliku otkriti nove favorite.

image

Bad Daughter

PRESS

Veliku glazbenu postavu čine Bad Daughter, 52 Herts Whale, badfocus, Nika Turković, DJ Demian, Gradske Bitange, Dunjaluk, Ben T Kadar, Fikcio Monger, tonota, Šimun Matišić i drugi. Chui u Kući umjetnosti Arsen te Nu Genea live band, Porto Morto i nemanja na Tvrđavi sv. Mihovila otvaraju festival. U petak i subotu koncerti kreću od 19 sati a traju do 5 ujutro. Ulaznice za SHIP možete kupiti putem sustava Entrio.

image

Ben T Kadar

PRESS
Linker
28. travanj 2024 06:17