Severina, Doris i Maja Šuput

 JOŠKO ŠUPIĆ, RONALD GORŠIĆ, VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
DOČEK 2024.

Provjerili smo gdje će domaći glazbenici pjevati za Novu godinu

Izbor mjesta za proslavu najluđe noći nikad nije bi teži, jer brojni popularni glazbenici nastupaju na gradskim trgovima diljem Hrvatske.

Izbor mjesta za proslavu najluđe noći nikad nije bi teži, jer brojni popularni glazbenici nastupaju na gradskim trgovima diljem Hrvatske.

Šećer dolazi na kraju, a kako sada stvari stoje teško da će itko nadmašiti ekskluzivnost nastupa koji kraljica fešti Maja Šuput priprema svojim gostima na ispraćaju stare i dočeku Nove 2024. Na društvenim mrežama pjevačica je objavila kako ove godine na dočeku i reprizi dočeka prvog dana 2024., nastupa u hotelskom naselju Petram Resort & Residences u Savudriji u Istri. Prema njezinim riječima bit će to dvije večeri pune glamura, dobrog raspoloženja i slavlja, a kraljica večeri goste će zabavljati u restoranu Rooftop, iz kojeg se za lijepog vremena vidi cijeli Piranski zaljev, te Dolomitske Alpe. Program započinje u 20 sati i 30 minuta, broj ulaznica je ograničen na 200 osoba kako bi se osigurala intimnost i ekskluzivnost za sve prisutne, a cijena uključuje piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć te večeru s četiri slijeda.

"Dragi moji, konačno vam mogu otkriti gdje će biti najluđa, najzabavnija i najekskluzivnija zabava povodom dočeka Nove 2024. Ispratite staru i dočekajte Novu do ranih jutarnjih sati, a ako vam ni to nije dosta onda se pripremite i na 01.01. 2024. jer reprize su uvijek najluđe. Vidimo se, jedva vas čekam", napisala je Maja Šuput u objavi. Cijena njezinog nastupa nije objavljena, a zainteresiranima je dostupna na upit. "Joj, sigurno će biti preskupo...", "Opaa, tko to može platiti..:", glase komentari nekih Majinih pratitelja.

image

Zdravko Čolić u Dubrovniku

NIKŠA DUPER/CROPIX

Za razliku od nje, Joško Čagalj Jole ove godine za najluđu noć sprema feštu Zadranima, a izbor najluđeg dočeka 2024. neće biti nimalo lagan, jer je konkurencija - velika. Diljem Hrvatske u ponudi je za svakog ponešto, ovisno o osobnim preferencijama, pa tako Zdravko Čolić na Silvestrovo nastupa na Stradunu u Dubrovniku, Zlatan Stipišić Gibonni u novu kalendarsku godinu uvest će Riječane, riječki rokeri Let 3 zvijezde su dočeka na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića, splitski pjevač Petar Grašo nastupa u Poreču, a Matija Cvek u Novu godinu prvi će čestitati Vukovarcima.

image

Joško Čagalj Jole nastupa u Zadru

RONALD GORŠIĆ/CROPIX

Zvijezda splitskog dočeka na Rivi bit će Doris Dragović, a atmosferu će uoči njezinog nastupa zagrijati Grše, a za zabavu do jutarnjih sati zaduženi su Kuzma&Shaka Zulu.

image

Zlatan Stipišič Gibonni

ŽELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image

Petar Grašo

PAUN PAUNOVIĆ/CROPIX

Severina će ove godine za doček pjevati u Crnoj gori, točnije u Kotoru kojeg od milja zovu ‘malim Dubrovnikom‘ dok će Indira Novu godinu dočekati u Puli na Forumu.

Linker
26. travanj 2024 00:05