Moja preporuka

‘Pripadnik sam MTV generacije i ovaj koncert u Tvornici neću propustiti‘

Zagrebački modni dizajner Zoran Aragović otkriva svoje favorite iz svijeta pop-kulture.

Zagrebački modni dizajner, koji je nedavno predstavio novu urbanu kolekciju, nadahnutu kubizmom, otkriva svoje favorite iz svijeta pop-kulture.

KNJIGA

Preporučujem knjigu ‘Moja revolucija u 365‘ moje drage prijateljice Anđe Marić s kojom surađujem već dugi niz godina. U svojoj novoj knjizi intimno progovara o svemu lijepom i manje lijepom što joj se događalo. Dovoljno je svaki dan pročitati samo nekoliko rečenica koje će vam poslužiti kao motivacija i smjernica kako biti bolji i zadovoljniji.

image

Anđa Marić na predstavljanju knjige

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

TELEVIZIJA

Prvu sezonu serije ‘The White Lotus‘, s osebujnim likovima koji se susreću u hotelu, prošle sam godine pogledao u jednom danu, a sada uživam u drugoj. U glumačkoj ekipi izdvojio bih Jennifer Coolidge, koja nastupa u obje sezone.

image

Jennifer Coolidge, zvijezda serije White Lotus

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

GLAZBA

Koncert Milkey Chance u Tvornici

Indie pop-senzacija Milkey Chance oduševila me prvim singlom ‘Stolen Dance‘ pa neću propustiti njihov nastup u Tvornici kulture. Pripadnik sam MTV generacije, a oni me na to doba podsjećaju svojim melodijama i neobičnim kombinacijama instrumenata.

Linker
25. travanj 2024 08:18