Pop kultura

Preporuke Uršule Tolj: Ljetne aktivnosti zbog kojih će vam odmor biti još draži

Voditeljica je složila listu preporuka koja je kao stvorena za ljetni odmor. Otrkila nam je što ovih vrućih dana čita na plaži, na koje koncerte će otići te što gledati na televiziji.

Voditeljica televizijske emisije "Kod nas doma"‘ odabrala je svoje favorite iz svijeta pop-kulture, ali i dala preporuke ljetnih štiva idealnih za opuštanje na plaži.


KNJIGE

Jako volim čitati knjige na plaži, ali i tijekom nekih drugih ljetnih trenutaka. Trenutačno čitam dvije, a još dvije sam si kupila za nadolazeći mjesec. Preporučit ću ih sve četiri: prelijepi roman "Zatočenik neba" Carlosa Ruiza Zafóna te isto tako njegovo uzbudljivo djelo "Sjena vjetra", kriminalistički roman "Kiparica" Minette Walters, a na čekanju su mi roman pisan iz perspektive autističnog dječaka "Neobičan događaj sa psom u noći" Marka Haddona te napeti psihološki triler ‘Poricanje‘ Renee Knight.

image

‘Zatočenik neba‘ Carlosa Ruiza Zafóna jedna je od ljetnih preporuka voditeljice

INSTAGRAM

GLAZBA

Planiram ići na koncert Josipe Lisac u Šibeniku koji će se održati u kolovozu, a ako se poklopi, i na neki ljetni nastup Hiljsona Mandele. Ne kanim propustiti ni njegov koncert u zagrebačkoj Tvornici u listopadu.

image

Netflixov serijal ‘Sex/lfe‘ idealan je za opuštanje

NETFLIX

TELEVIZIJA

Na televiziji ću uvijek preporučiti nogomet, nastupe naših predstavnika u europskim kupovima. Svakako ću gledati sve utakmice Hajduka, osim one na kojima ću biti na tribini. Za opuštanje bih preporučila Netflixov serijal "Sex/life", zgodnu analizu ljubavi, seksa i života.

Linker
17. travanj 2024 20:36