Adio lito!

Posljednja ljetna fešta uz bend Ljetno kino na terasi Petog kupea

Popularni bend, čije svirke mame na ludi ples, nastupit će ovog petka, 9. rujna u popularnom zagrebačkom klubu.

Česte urnebesne zabave na jadranskim otocima odlikuju bend Ljetno kino. Nakon mnogobrojnih morskih svirki, završnu ljetnu feštu na otvorenom održat će u Zagrebu na terasi Petog Kupea, u petak, 9. rujna.

Troglasno pjevanje, ukulele, klarinet i bubanj čine originalni zvuk Ljetnog kina, a pjesme iz različitih razdoblja i stilova u njihovoj obradi zovu na ludi ples. Tako se, kažu, ponaša i njihova šarolika publika - ispred pozornice plešu djeca, iza njih mame pa tate, a na kraju dođu i svi ostali vidjeti što se to događa.

image

Ljetno kino

PRESS

Veseljem i optimizmom isijava bend kojeg je Max Juričić utemeljio 2009. na Braču s Vladom Matulićem i Filipom Petkovićem. Otada, osim na obali, sviraju u najboljim gradskim klubovima ili na festivalima poput EXIT-a i InMusica, a obilježila ih je i suradnja s Vladom Divljanom.

"Na repertoaru imamo masu pjesama, od onih koje sam snimao s prošlim bendovima i Ljetnim kinom do covera pjesama koje nam se sviđaju. Rijetko unaprijed slažem set listu, zabavlja me igrati se DJ-a i birati pjesme koje sviramo prema trenutnom raspoloženju publike pa smo znali biti i live jukebox. Naravno, neke pjesme su obavezne, ali od 700 koncerata koliko smo odsvirali u proteklih 13 godina, svaki je bio drukčiji i tako će biti i u Petom Kupeu", ističe Max Juričić.

image

Koncert u Petom kupeu zatvara ljetnu sezonu kluba

PRESS

Program na terasi Petog Kupea počinje već u 19 sati uz nastupe DJ-a, a u slučaju lošeg vremena zabava se seli unutar kluba.

Linker
24. travanj 2024 06:43