Vrijeme za kupovinu

Pokloni do 100 kuna koji će ovih blagdana oduševiti baš svakoga! Provjerite naš popis

Sredina studenog je sasvim pristojno vrijeme za kupovinu poklona, a mi smo odabrali njih šest s kojima ne možete pogriješiti

Blagdani su bili puno zabavniji kada smo bili djeca, složit će se većina odraslih. Koliko god voljeli lampice, druženje s obitelji, kolače, poklone, neosporna je činjenica da sve to ima i svoju drugu stranu. Jedva ste pronašli lampice na baterije za svoj balkon bez utičnice, u široj obitelji imate onu tetku koja postavlja neugodna pitanja, kolače ste pekli do tri ujutro noć prije Badnjaka, a pokloni, e oni su tek posebna priča.

Ako ih kupujete u zadnji čas, naći ćete se u gužvi sa stotinama drugih koji pomalo unezvijerenog pogleda lutaju šoping centrom i troše puno više no što su planirali. Upravo zbog toga 27 posto Amerikanaca je božićne poklone za sve kupilo do početka rujna, a isti se trend sve više širi i u Hrvatskoj. No, ako čitate ovaj tekst, bez brige, niste zakasnili. Sredina studenog je sasvim pristojno vrijeme za kupovinu poklona, a mi smo odabrali njih šest s kojima ne možete pogriješiti.

Svi oni imaju zajednički nazivnik – radi se o poklon paketima iz dm-a koji će oduševiti baš svakoga. Iako su poklon paketi na glasu kao nemaštoviti i dar koji najčešće ‘regiftamo‘, ovi koje smo mi odabrali su toliko dobri da ćete ih poželjeti ostaviti i sebi! Poklon paketi dolaze u svojoj lijepoj kutiji što znači da nema dodatnog troška pakiranja, štede vam vrijeme, ali i novac. Velika je vjerojatnost da bi pojedinačni proizvodi bili skuplji nego da ih uzmete unutar poklon paketa.

image
SHUTTERSTOCK

Poklon paketi koje smo odabrali u dm-u nisu skuplji od 100 kuna, a ako ih u dm prodavaonicama kupite u razdoblju od 17. do 20. studenog vrijedi 2+1 promocija, što znači da ćete najjeftiniji dobiti gratis.

Poklon paketi su odličan poklon za nenadani +1 na božićnoj večeri, za kolege na poslu i poznanike pa ih je dobro uvijek imati nekoliko u ladici. Jednostavno, radi se o ‘go-to‘ poklonu koji će vas uvijek spasiti u zadnji čas.

Ovo je naših šest favorita koje smo već stavili na popis za kupovinu:

Poklon paket s mirisom blagdana

image
dm

Cimet, vanilija, kuhano vino, naranča... Božić ima stvarno poseban miris. Iako uglavnom koristimo iste kreme, gelove za tuširanje i losione za tijelo, u studenom i prosincu ćemo zasigurno poželjeti da blagdani dođu i u našu kupaonicu. Zbog toga je Afrodita osmislila ‘Story Of Christmas‘ poklon paket inspiriran notama slatkog badema, naranče i tople vanilije. U paketu se nalaze gel za tuširanje i mlijeko za tijelo koji će svakodnevno tuširanje pretvoriti u pravi ritual mira i opuštanja, baš ono što nam treba u ovom stresnom periodu. Mlijeko za tijelo je obogaćeno bademovim uljem i shea maslacem zahvaljujući kojima će vaša koža biti baršunasto meka i podatna. Da ne govorimo da će snovi koje ćete sanjati nakon korištenja ovih Afroditinih proizvoda zasigurno biti sretni, baš poput blagdana!

Cijena: 69,90 kuna/9,28 eura

Poklon paket prirodne kozmetike

image
dm

Maslaci za tijelo neophodni su tijekom sezone niskih temperatura i vjetra. Teksturom su drugačiji od losiona jer su gušći, kruti i treba im duže da se upiju, no prirodniji su i bolje štite kožu što upravo sada trebamo.

Marka alverde NATURKOSMETIK pozicionirala se na tržištu kao lider u proizvodnji prirodne kozmetike, a set maslaca za tijelo ove marke karakteriziraju prekrasni zimski mirisi kakaa, cimeta i vanilije. U setu se nalaze tri maslaca za tijelo.

Dobro je znati da je upravo maslac pravi izbor kod grubih laktova i koljena, a najbolje ga je nanijeti nakon tuširanja, a prije odlaska u krevet. Trik koji je ovih dana sigurno koristan je namazati stopala debelim slojem maslaca te nanijeti čarape i otići na spavanje. Ujutro će vaša stopala biti poput bebinih.

Cijena: 29,90 kuna/3,97 eura

Poklon paket za manje stresa

image
dm

Na kraju još jednog užurbanog radnog dana tijelo i um nam žude za smirenjem. Poklon paket Balea Dream a little dream je osmišljen upravo s tim ciljem. Njegujući set sadrži gel za tuširanje, losion za tijelo i kremu za ruke, a nota koja sve povezuje je mirisna lavanda. Sve kreće od tuširanja, a ono bi prema stručnjacima trebalo trajati od pet do 15 minuta, i to u mlakoj, a ne vrućoj vodi. Vrući tuš uklanja prirodna ulja s naše kože i čini je suhom. No, ako i dalje volite opustiti mišiće u pravom, toplom tuširanju, svakako pazite na drugi korak vaše dnevne njege, nanošenje losiona. Losion iz ovog odličnog Baleinog poklon paketa sadrži kokosovo i suncokretovo ulje što znači da će vašu kožu učiniti neodoljivo mekom. Kremu za ruke s mirisom lavande uvijek imajte u torbici, vaša koža će vam biti zahvalna.

Cijena: 37,90 kuna/5,03 eura

image
SHUTTERSTOCK

Poklon paket s kojim ne možete pogriješiti

image
dm

Klasika uvijek prolazi i zato ovih blagdana igrajte na sigurno. Nema te žene koju neće oduševiti Dove poklon paket s Dove Original antiperspirantom u spreju, legendarnim proizvodom koji je svoje mjesto pronašao u mnogim kupaonicama diljem svijeta. Pouzdan je i omogućuje osjećaj suhoće tijekom cijelog dana, a istovremeno i njeguje kožu pazuha jer sadrži ¼ hidratantne kreme. Upravo zahvaljujući tom posebnom sastojku u roku tri dana će pazusi biti mekši i glađi, a manje će se iritirati nakon brijanja. Ukoliko ovaj poklon paket odlučite pokloniti sebi, garantiramo da će vas nježan miris pratiti cijeli dan, a nema straha da će vam se vidjeti mrlje od znoja.

Najbolje je kada se koristi u kombinaciji s Dove Deeply Nourishing gelom za tuširanje koji ćete također dobiti u ovom odličnom paketu.

Cijena: 43,90 kn/5,83 eura

Najkreativniji poklon paket iz ponude dm-a

image
dm

Za one koji od svojih poklon paketa traže više tu je Silvan poklon kutija ‘All You Need is Soap‘. Na prvi pogled radi se samo o kutiji koja sadrži tri kruta sapuna. No, ako pakiranje svakog pojedinačnog sapuna stavite u zemlju, iz njega će niknuti livadno cvijeće. Što se tiče samih sapuna, prvi je Black&Pure namijenjen čišćenju lica. Sadrži aktivni ugljen, odličan sastojak za uklanjanje nečistoća i čišćenje pora. Tu je i sapun Daydream s eteričnim uljem lavande, a sapun Coffe to GrOw ima zrnca kave za nježni piling te ga krasi i bogati miris naranče.

Iako sapune uvijek povezujemo s pranjem ruku, nova generacija je prilagođena korištenju na licu, a uz to su stvarno odličan izbor za maksimalni ekološki učinak. Naime, gelovi za umivanje dolaze u plastičnom pakiranju, a ako koristite sapun iz čijeg će pakiranja niknuti cvijeće, otpada jednostavno nema.

Cijena: 69,90 kn/9,28 eura

Poklon paket za poticanje dobrih navika u 2023. godini

image
dm

Kraj godine i početak nove uvijek je prilika da promijenimo neke navike, ili barem pokušamo. Čist start mnogi će iskoristiti da upišu teretanu, promijene loše prehrambene navike, počnu više čitati, možda čak i promijene posao. Poklonite sebi ili najbližima poklon paket koji će im pomoći u usvajanju novih navika, Zlaja Baltic Home Spa Fit. U setu se nalaze gel za tuširanje i šampon za kosu 3u1 te anticelulitni serum za tijelo za koji korisnici na dm stranicama imaju samo riječi hvale. „Koristim nekoliko dana i već vidim površinske rezultate. Koža je glatka i zategnuta“, stoji u recenziji. Brzo vidljivi rezultati će zasigurno potaknuti i na usvajanje ostalih novogodišnjih odluka! Serum dubinski hidratizira, poboljšava elastičnost i ne ostavlja masni trag na koži.

Oba proizvoda imaju egzotičan miris manga, a sastojci su 95 % prirodni te pogodni za sve tipove kože.

Cijena: 79,90 kn/10,60 eura


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s dm-om.

Linker
05. travanj 2024 02:27