U Močvari

Novozelandska senzacija Princess Chelsea premijerno u Hrvatskoj: ‘Jako se veselim ovom nastupu‘

Cijenjena kantautorica i producentica nastupa prvi put u našoj zemlji, na pozornicu Močvare stiže sa svojim šesteročlanim bendom u četvrtak 20. listopada.

Princess Chelsea je kantautorica i producentica koja će ovaj četvrtak (20.10.) u Močvari po prvi put nastupiti u Hrvatskoj i to u pratnji svog benda. Istog dana će svjetlo dana ugledati i njen najnoviji singl “Destiny” u suradnji s Jonathanom Breejem koji se zagrebačkoj publici na istom mjestu predstavio prije nešto više od tri godine.

"Prvi put sam u Hrvatskoj i jako se veselim ovom nastupu. Sa mnom u sklopu ove turneje dolazi šesteročlani bend s dalekog Novog Zelanda. Za sada se sjajno zabavljamo svirajući najglasnije i najtiše što možemo. Mislim da naši live nastupi mogu biti jako iznenađujući za neke zbog iznimnog intenziteta, ali najbolje da se svi sami dođete uvjeriti u to. Također, možda bih mogla imati i pokojeg gosta iznenađenja za ovu priliku, izjavila je ususret koncertu Princess Chelsea.

Chelsea Nikkel dolazi iz Aucklanda gdje je bila članica bendova The Brunettes i Teenwoolf, a povremeno nastupa i u The Cosbys and Disciples of Macca, u kojem obrađuju pjesme Paul McCartneyja. Trenutno kao basistica svira i u r’n’r bendu Hang Loose. Svoj neobični, pomalo barokni glazbeni izričaj duguje i klasičnom obrazovanju, a inspiracija su joj i nježne melodije girl bendova iz 60-ih koje onda kombinira s noiseom i grungeom. Njen najveći hit “The Cigarette Duet” koji u ovom trenutku broji preko 76 milijuna pregleda nastao je u suradnji s Jonathanom Breejem, a oboje inače objavljuju albume pod novozelandskom indie pop izdavačkom kućom Lil’ Chief Records. Vrijedi istaknuti i njenu suradnju s poznatim njemačkim elektro producentom Robinom Schulzom na pjesmi “World Turns Grey” iz 2015.

image

Princess Chelsea u Močvari

PRESS

Dosad je izdala četiri albuma, a peti, “Everything Is Going To Be Alright” bi svjetlo dana trebao ugledati u rujnu,dok je istoimeni singl izbacila u veljači ove godine. Njeni spotovi vrlo često su neobični, a svestrana Chelsea u zadnja vrijeme čak ih sama režira.

Svi putevi vode u Močvaru 20. listopada! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i preko sustava CoreEvent, a na dan će koštati 170 kuna. Močvara se otvara u 20, početak koncerta očekuje se oko 21.15 sati.

Linker
19. travanj 2024 11:00