Vašar art buvljak

Novi sajam u gradu spaja sakupljače unikatnih komada i (male) umjetnike

Prvo druženje u prostorijama kluba Dva osam, na adresi Jabukovac 28, zakazano je za subotu 1. listopada u 11 sati, a četveronožni, dvonožni, krilati i puzati ljubimci su dobrodošli.

Ove subote u Zagrebu svi ljubitelji vintage komada kao i rukotvorina imaju novu destinaciju za shopping i druženje. Na terasi kluba Dva osam na Jabukovcu pokreće se novi buvljak i sajam koji je otvoren za sve one u potrazi za unikatnim komadima. Vašar je novi buvljak/sajam u gradu koji spaja izlagače vintage komada, second hand odjeće, likovnih radova i svih onih koji imaju nešto čega se žele riješiti ili su "mali" umjetnici koji nemaju priliku za izložiti nešto svoje.

image

Izlažu sakupljači vintage odjeće, second hand komada i umjetnici

ENA EKLIĆ

"Ovaj program spaja evente posvećene glazbi i njenim žanrovima, umjetnosti, likovnosti pa onda i zasebne aktivnosti koje se događaju mimo toga, kao buvljak zvan VAŠAR, samostalne ili skupne izložbe i još mnogo toga što je tek u nastajanju i upravo to je bila moja želja i ideja. Spajanje glazbe, likovnosti i okupljanja ljudi na raznovrsnim eventima u kojima nije naglasak samo na zabavi već i promicanju kulture", rekla nam je organizatorica Ena Eklić.

image
PRESS

VAŠ.AR.T je zamišljen kao program koji potiče novopečene, mlade i voljne umjetnike i umjetnice na daljnji razvoj, nudi im priliku i otvara vrata u svačiji svijet. I samo ime sajma nastalo je kao igra riječi. "Vašar kao kombinaciju svega, art kao umjetnost i VAŠ art, vaša umjetnost u kojoj smo svi bitni i svi trebamo dobiti priliku", objašnjava.

image
ENA EKLIĆ

Prvo druženje u prostorijama kluba Dva osam, na adresi Jabukovac 28, zakazano je za subotu 1. listopada u 11 sati, a četveronožni, dvonožni, krilati i puzati ljubimci su dobrodošli.

"Za prvi Vašar prijavilo nam se više od 20 izlagača što me jako motiviralo, razveselilo i poguralo još više u ovo. Zbog velikog broja prijavljenih okupirali smo cijeli klub i ideja nam je postaviti štandove unutar kluba, pa tako i po cijelom dvorištu. Kućni ljubimci također su dobrodošli jer kakav bi to event bio bez trčkaranja četveronožnih prijatelja, i nikad ne znate, možda i za njih nešto bude", kazala je Ena i dodala da se nada kako je ovo tek početak te da će sajam rasti.

Linker
23. travanj 2024 07:14