Offline festival

Nešto sasvim novo: S.A.R.S, Bare i Ida Prester ovog srpnja stižu na opatijsku Ljetnu pozornicu

Dvodnevni Offline Music Festival obogaćuje sjeverni dio Jadrana fenomenalnim glazbenim vibracijama.

Opatija ovog ljeta postaje domaćin novog glazbenog festivala koji će se premijerno održati od 22. do 23. srpnja te u svom prvom izdanju ugostiti vodeća regionalna glazbena imena. Riječ je o Offline Music Festivalu koji će kroz dva dana u predivnom ambijentu Ljetne pozornice pokazati sve ono najljepše što glazba nudi.

Atmosferu prvog dana festivala, u petak, 22. srpnja, do usijanja će dovesti koncertna senzacija iz Beograda, grupa S.A.R.S. Miljenici publike konačno stižu na Kvarner te će nedvojbeno rasplesati posjetitelje svojim kultnim hitovima poput "Lutka", "Buđav lebac", "Perspektiva", "Mir i ljubav" i mnogim drugima.

Energičnim ritmovima publiku će dodatno rasplesati neponovljiva Ida Prester, sa svojim bendom Lollobrigida. Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u zagrebačkom KSET-u, pop princeza domaće glazbene scene u Opatiji će prirediti još jedan razigrani nastup, ispunjen pjesmama "Kvar", "Luda" i "Sad", te najnovijom "Budalo", kao i najvećim hitovima Lollobrigide.

Čitajte i: Donosimo veliki vodič ljetnih festivala: Evo gdje ćete slušati glazbu i plesati do jutra

Uz njih, na jednu od najljepših otvorenih pozornica na jadranskoj obali stat će iskusna zagrebačka pop rock grupa Bang Bang, s Larom Antić u glavnoj ulozi. Bend ove godine slavi i desetu godinu postojanja, a ovom će prilikom po prvi puta kvarnerškoj publici predstaviti novi singl "Terapija".

Drugog dana festivala, u subotu 23. srpnja, premijerno izdanje ove glazbene priče zaokružit će ikone domaće scene. Rock institucija Goran Bare & Majke donijet će svoj prepoznatljivi zvuk u Opatiju i svojim bogatim opusom rock klasika raspametiti publiku, a jedinstveni Jura Stublić, ujedno i ovogodišnji dobitnik nagrade Porin za životno djelo, sa svojom grupom Film ovom prilikom na Kvarner stiže s impresivnim repertoarom omiljenih međugeneracijskih klasika.

image

Offline Music Festival

FESTIVAL OPATIJA
Linker
14. travanj 2024 05:05