AUTO SPORT ADRIA

Najluksuzniji automobili stižu u Zagreb i Makarsku

Od 21. do 22. rujna u Zagrebu, a 23. rujna u Makarskoj pogledajte luksuzne automobile i superautomobile, iskušajte se u vožnji simulatora i probajte naočale koje simuliraju vid pod određenim razinama alkohola u krvi.

Uskoro po treći put počinje jedinstveni događaj koji okuplja vlasnike najluksuznijih automobila, Auto Sport Adria. Događaj se održava u Zagrebu od 21. do 22. rujna, a nakon toga seli u Makarsku gdje auto možete pogledati 23. rujna. Moderato cijelog događaja je Frano Ridjan. Posjetitelji događaja imat će priliku razgledati najluksuznije automobile na tržištu poput Lamborghinija, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, McClarena, Jaguara do limitiranih izdanja BMW-a, Audija i Mercedesa.

image
PRESS

Auto Sport Adria povezuje gastronomiju, jedinstvene lokalitete, zabavu i poslovno umrežavanje, a okreće se prema automobilskom turizmu. “Automobilski turizam kao relativno zanemarena grana turizma, predstavlja putovanje s ciljem i priliku za istraživanje, avanturu. Njegova važnost za razvoj turizma u predsezoni i postsezoni ne može se zanemariti”, rekao je Kristijan Semulić iz Auto Sport Adria organizacijskog tima.

image
PRESS

Nakon proljetnog izdanja u Istri, sljedeće se održava pod nazivom Dalmatia drive, a sudjelovat će oko 80 sudionika iz cijele regije i svijeta s čak 40 superautomobila. Dalmatia drive koji uključuje rutu od Zagreba preko Paga do Makarske održava se od 21. do 24 rujna. “To je segment koji sve više privlači ljude visoke platežne moći, vlasnike superautomobila koji uživaju u destinacijama, vrhunskoj gastronomiji i prometnicama. Nekoliko dionica Jadranske magistrale kao i otoka Paga koriste se kao mjesta snimanja reklama za najveće svjetske brendove”, objasnio je Semulić.

image
HRVOJE GRGULJAS

Organizirano je razgledavanje, vožnja u vidu simulatora na kojima ćete moći voziti omiljen automobil koji je upravo parkiran pored vas. Zabavnog sadržaja neće nedostajati, pa će se i najbolji „vozači“ iz publike nagraditi. Također, nijedan događaj gdje su uključeni automobili ne može proći bez policijske zaštite i pratnje. Kako bi se istaknula sigurnost u vožnji, u suradnji s Policijom Splitsko dalmatinske županije u Makarskoj ne propustite posebnu aktivaciju u obliku naočala koje simuliraju vid pod određenim razinama alkohola u krvi.

image
PRESS
Linker
16. travanj 2024 02:34