silvestrovo

Najbolji provod za Staru godinu je u centru Zagreba: U 2023. godinu možete i uklizati

Ukližite u novu 2023. godinu, a tijekom cijelog dana uživajte u posebnoj ponudi blagdanskih jela i izboru najfinijih pjenušaca.

Zabavite se uz vrhunsku gastro i glazbenu gozbu na Adventu na Zrinjevcu i Ledenom parku na Trgu kralja Tomislava.

Advent na Zrinjevcu

Na Staru godinu glazbeni program počinje ‘Klasikom u podne‘ i koncertom Ansambla Strauss u 12.00 sati. Kućica seoskog domaćinstva "Stara Preša" i domaćin Štef pripremaju domaće zagorske specijalitete uz obaveznog odojka.

image

Advent na Zrinjevcu

PRESS

Kućica "Falco" pripremila je posebnu ponudu pjenušca na čaše i boce, a za najbolji doček u gradu smiksat će i novogodišnji koktel s pjenušcem.

image

Advent na Zrinjevcu

JULIEN DUVAL

Na večernjem glazbenom programu očekuju vas dvije svirke uživo i to bendova koji svojim nastupima apsolutno garantiraju dobar provod – Groovy Cakes nastupaju u 21.00 sat, dok Planetgroove kreću u 23.30 sati. U plesnom ritmu moći ćete uživati sve do 02.00 sata.

image

Advent na Zrinjevcu

JULIEN DUVAL

Na prvi dan nove godine, nakon bečkog, dođite na novogodišnji koncert u srcu Zagreba, uživo. Orkestar ZET-a nastupit će u Glazbenom paviljonu u 18.00 sati te izvoditi valcere i koračnice koji će početak 2023. godine učiniti posebno svečanim.

image

Advent na Zrinjevcu

PRESS

Ledeni park

U Novu 2023. godinu možete uklizati uz najbolje beatove i hitove za koje su zaduženi "2 Kul DJs". Na ledenom "podiju" sprema se pravi tulum koji će trajati do 02.00 sata.

image

Ledeni park

JULIEN DUVAL

"Destillery bar" na Ledenom vidikovcu posluživat će svoju najbolju selekciju pjenušaca, a sve kućice i gastro ekipa #KodPaviljona pripremit će slane i slatke zimske specijalitete za potpuni gourmet doživljaj.

image

Ledeni park

JULIEN DUVAL

Ledeni park će na Staru godinu raditi od 10.00 do 02.00 sata, a na Novu godinu od 11.30 do 23.00 sata.

image

Ledeni park

PRESS
Linker
17. travanj 2024 01:30