promjena poslovanja

Mate Janković u zagrebačkoj Gradskoj kavani otvara SOL bistro na hrvatski

"Naravno da sam svom timu i sebi na vrat natovario tonu posla, ali smo mišljenja da Gradska kavana mora biti prostor koji je maksimalno funkcionalan i s ponudom za svakog", poručio je.

Iako je njegov tapas bar Sol od svog otvaranja prošle godine prilično uspješan, domaći Chef Mate Janković najavio je skorašnje promjene u poslovanju.

"Bliži se godišnjica SOL tapas na hrvatski. Mogu reći da je godina iza nas bila puna izazova, ali i vrlo uspješna. Osim što ćemo je proslaviti gostovanjima i raznim programima, reorganizirat ćemo i poslovanje. Naša budućnost sada je dugoročno vezana uz prostor Gradske kavane čijim se potrebama moramo prilagoditi i ponudom. Želimo s hranom funkcionirati od njenog otvaranja do zatvaranja. Podijelit ćemo dan na tri dijela 8-11 /11-16/16-24", najavio je.

Potom je pojasnio kakve je promjene zamislio.

image

Najavio je promjene u poslovanju

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

"Vraćamo doručak uz još nekoliko dodataka. Doručak ćemo servirati svaki dan osim nedjelje od 8 -11 h. Za ručak se dešava prava promjena. Otvaramo SOL bistro na hrvatski koji će raditi svaki dan osim nedjelje od 11 do 16 h. U ponudi će imati 10-ak jela koja će se svaki tjedan mijenjati. Koristit ćemo samo hrvatske namirnice i s njima kuhati bistro klasike naslonjene na našu tradiciju. Poseban naglasak stavljamo na subotnji ručak gdje ćemo u ponudi imati još jela. Želim kreativno mjesto koje za normalne novce nudi fin i brz ručak", dodao je.

Otkrio je da će SOL tapas na hrvatski raditi od 16 do 24 sata svaki dan osim nedjelje.

image

Točan datum početka rada bistroa još nije poznat

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

"O konceptu se manje- vise sve zna. Menu se mijenja jednom mjesečno, a inspiracija je bila i ostaje Hrvatska. Cijeli dan će u prostoru kavane u ponudi biti sendviči, tost, sirevi, naresci itd. Naravno da sam svom timu i sebi na vrat natovario TONU posla, ali smo mišljenja da Gradska kavana mora biti prostor koji je maksimalno funkcionalan i s ponudom za svakog. Trenutno smo u fazi pripreme svega, a i dio personala nam je na zasluženom godišnjem te čekamo njihov povratak da bi mogli krenuti dalje sa novitetima. Nadam se da ćemo biti spremni u prvoj polovici 2 mj. Možda najbolje i na samo Valentinovo kada je naša godišnjica", istaknuo je.

Na kraju je najavio da će objaviti datum početka ovakve vrste poslovanja.

Linker
15. travanj 2024 22:41