U Tvornici kulture

Ludilo brale pred publikom: Gloria vas vodi na koncert Luke Nižetića u Zagrebu

Glazbenik će koncertom proslaviti 20 godina karijere i izlazak šestog albuma ‘Ludilo brale‘.

Luka Nižetić priprema veliko koncertno slavlje u zagrebačkoj Tvornici kulture - koncert je zakazan za 28. listopada, a njime će obilježiti 20 godina rada kao i izlazak šestog albuma "Ludilo brale". "Na sceni će biti 13 muzičara, gudači, harmonika... morali smo proširiti pozornicu, dodali smo još i catwalk na kojem ću moći divljati", otkrio je Luka za Gloria.hr. Uz pjesme s novog albuma Luka će izvesti i brojne hitove svoje dugogodišnje karijere. Gloria vas vodi na koncert Luke Nižetića u Zagrebu, dijelimo 2 x 2 karte za Lukin koncert u Tvornici kulture 28. listopada 2022.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 23. do 26. listopada 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dvoje dobitnika po dvije ulaznice za koncert Luke Nižetića u Zagrebu, objavit ćemo na Instagramu nakon srijede 26. listopada iza 15 sati.

"I dalje imam tremu, ali pozitivnu pokretačku, bez nje ne mogu ni zamisliti da se bavim ovime", kazao nam je Luka. A otkako se vratio u Zagreb, užurbano se priprema za ovaj spektakl. Bit će to presjek njegovog cjelokupnog dosadašnjeg glazbenog opusa tako da će se na koncertnoj set listi naći pjesme iz početne faze kao što su ‘Proljeća‘, ‘Ponekad poželim‘, ‘U mislima‘ preko ‘Amsterdama‘, ‘Juga‘ te recentnih singlova zaključno s posljednjim ‘Kad se rodiš usrid Splita‘.

Na pozornici u Tvornici kulture uz dirigentsku palicu producenta Branimira Mihaljevića Luki će se uz njegov stalni prateći bend pridružiti još 10 gostujućih glazbenika i to violina, harmonika, mandolina, tarabuka, tapan, gostujući back vokali, a sve kako bi zvučna slika koncerta bila impresivna.

image

Luka Nižetić 28. listopada nastupa u Tvornici kulture

PRESS

Od glazbenih gostiju Luka je pozvao Chord Company, muški vokalni sastav impresivnih glasova s kojima je snimio klapsku verziju svoje pjesme ‘Ka more je život’, tu je I Lana Jurčević, njegova dugogodišnja prijateljica s kojom ima dvije od najljepših balada u karijeri ‘Od najgorih najbolji’ i ‘Prava ljubav’, a posebnu pažnju sigurno će pobuditi gostovanje mladog, talentiranog I vokalno senzacionalnog Marka Bošnjaka.

Matija Vuica bit će zadužena za Lukin koncertni styling što je vrlo zanimljivo jer će proslavljenoj modnoj kreatorici ovo biti po prvi put da radi outfit za muškarca.

Pravila nagradnog natječaja: ‘Gloria vas vodi na koncert Luke Nižetića u Zagrebu‘

Linker
20. travanj 2024 04:02