Peto izdanje

KulaKula festival spaja naizgled nespojive glazbene legende: Od Jasne Zlokić do Hladnog piva

Peto izdanje KulaKula festivala donosi nikad veći line up kojeg predvode Jasna Zlokić, Zorica Kondža, Hladno pivo na rođendanskoj turneji, beskompromisni Sinjani M.O.R.T., nikad prisutniji Silente i regionalna senzacija S.A.R.S.

Postoje festivalske priče koje zbog manjeg kapaciteta bivaju zaista glazbena epizoda za prave sladokusce. Unatrag četiri godine u Trogiru se razvila takva priča s KulaKula festivalom kroz koji je prodefilirala sva sila izvođača kako onih nove mlade generacije, rock i hip hop legendi do glazbenih velikana stare garde.

image

KulaKula festival održava se u Trogiru

NIKO GOGA/FRANKO KELAM

Festival koji se održava u impresivnoj Kuli Kamerlengo svojom scenografijom pretvara se u najljepšu glazbenu uspomenu tako da ne čudi da svake godine ona biva dupkom puna a kuriozitet je da se KulaKula održala i protekle dvije godine uprkos pandemiji zahvaljujući trudu organizatora i malo sreće s datumima i odlukama nadajmo se zaboravljenog Stožera.

Ni ove godine posjetitelji neće ostati uskraćeni za suludo dobru kombinaciju glazbenika koji će obilježiti prvi vikend u kolovozu. Tako nam se u četvrtak 4. kolovoza sprema duel dvije glazbene dive pa će se u Kuli Kamerlengo na istoj pozornici susresti legendarna skitinica Jasna Zlokić i vlasnica možda ponajvećih ljubavnih hitova - Zorica Kondža.

image
PRESS

Petak, 5. kolovoz rezerviran je za energičnu kombinaciju punk rocka uz sinjski M.O.R.T. i rođendanski raspoloženo Hladno Pivo kojima je ovaj koncert jedna od stanica na turneji povodom 35 godina banda.

Čitajte i: Donosimo veliki vodič ljetnih festivala: Evo gdje ćete slušati glazbu i plesati do jutra

image
PRESS

Dubrovački Silente postao je neizbježan u radijskom eteru a godinu prepunu hitova i novi album "IV" obilježit će u subotu 06.kolovoza te će im se na pozornici Kule Kamerlengo pridružiti regionalna senzacija S.A.R.S. poznati i kao vlasnici hitova "Lutko", "Perspektiva" i "Buđav lebac".

"Ovogodišnji festival i petu obljetnicu nazvali smo "The last dance" jer želimo obilježiti jedno poglavlje iza nas i najaviti promjene u konceptu, lokacijama i ostalim segmentima festivala koje će ovu priču napraviti samo još boljom...", rekao je Antonio Franić, organizator i kreativni direktor festivala.

image
PRESS

Jednodnevne ulaznice prodaju se po cijeni od 130 kuna dok one festivalske za sva tri dana možete kupiti po cijeni od 300 kuna. Nema sumnje kako će ovakav line up izazvati prave horde obožavatelja pa svakako sugeriramo da ulaznice pribavite na vrijeme u sustavu Entrio.

Linker
18. travanj 2024 05:01