Advent u Radničkoj

Koncert Vesne Pisarović bio je hit na velikom otvorenju Winter Garden Adventa

Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata.

Tražilo se mjesto više na velikom koncertu Vesne Pisarović u povodu otvorenja Hilton Winter Garden adventa na Radničkoj ovog utorka. Pjevalo se i plesalo više od dva puna sata uz najpoznatije Vesnine hitove. Čak ni kiša nije pokvarila atmosferu jer je cijeli prostor adventa natkriven.

image

Prvi nastup u sklopu Adventa u Radničkoj bio je rezerviran za pjevačicu Vesnu Pisarović

PRESS
image

Vesna Pisarović

PRESS
image

Vesna Pisarović

PRESS

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem se možete družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, deserte, zabavu na velikom natkrivenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner koji obavezno morate posjetiti i fotografirati se.

image

Jedna od atrakcija Hilton Winter Gardena je i foto korner

PRESS
image

Posjetite ovaj divni foto korner i "ponesite" uspomenu na ove blagdane

PRESS

Advent na Radničkoj ponovno je hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Naravno da nisu zaboravili na najvažniju sporednu stvar na svijetu - nogomet koji se prati na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata.

image

Josipa Rupić

PRESS
image

Zagrepčanke i dečki

PRESS

Već u subotu, 26. studenog vas očekuje nastup omiljenog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki uz voditeljsku palicu Josipe Rupić.

U petak, 9. prosinca od 18 sati očekuje vas fantastična zabava na koncertu Jure Brkljače.

Ovaj dio Zagreba je ovim klizalištem i zabavnim programom postao omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite nadolazeći Advent i zabavite se u dobrom društvu obitelji i prijatelja na omiljenoj adventskoj lokaciji u gradu na Radničkoj cesti.

image

Ne brinite, nećete ostati gladni! U ponudi su ukusni zalogaji po svačijem apetitu

PRESS
image

Hilton Winter Garden

PRESS

Program adventa možete redovito pratiti na Facebook stranici i na webu.

Osjetite čarobnu atmosferu na WINTER GARDEN Adventu na Radničkoj cesti 21 velikom klizalištu uz mirise medenjaka, kuhanog vina i ukusnih delicija, fotografirajte se na foto kutku i uronite u božićni ugođaj.....a u našoj galeriji pogledajte atmosferu s koncerta i ponudu na adventu…


Podsjetimo za kraj, na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke. Za sve informacije kontaktirajte odjel evenata na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
25. travanj 2024 09:01