VRISAK UPOMOĆ

Danijel Majcen: ‘Moja pjesma je posveta majci, a govori o boli i traumi odrastanja‘

Varaždinski glazbenik prestavlja novi singl "Screams" u kojem je opisao svoje odrastanje u disfunkcionalnoj obitelji.

Nakon dobro prihvaćenih singlova “Safe”, “To Dare” i “Black Butterfly” s violončelisticom Anom Rucner, čije su se skladbe našle na brojnim inozemnim etiketama i inozemnim radijskim postajama, Danijel Majcen objavljuje novu pjesmu “Screams “(Vrisci), duboku osobnu i emotivnu pjesmu koja govori o boli i traumi odrastanja u disfunkcionalnoj obitelji.

image
PRESS

Stihovi opisuju iskustvo batinanja od strane pijanog oca i osjećaje praznine i obamrlosti koji su uslijedili. Danijel također razmišlja o svojoj nesposobnosti da voli ili brine za druge kao rezultat odgoja.Pjesma je posveta autorovoj majci koja je preminula. Danijel tuguje za njezinim gubitkom i govori o boli što više nikada nije mogao razgovarati s njom niti vidjeti njezino lice. Refren pjesme opisuje intenzivnu emocionalnu bol koju autor proživljava, jer nitko ne zna koliko je boli i vriskova bilo u tišini.

Stihovi su sirovi i iskreni, odražavajući Danijelovu borbu da pronađe prave riječi kojima bi izrazio svoju žalost i tugu. "Trebalo mi je pet godina da napišem pjesmu i da ovi stihovi izađu iz mene. Bili su tu ali nisu mogli izaći. Pjesma je dokaz moći glazbe da izrazi duboko osobne i teške emocije, te nade da će doprijeti do drugih koji su iskusili slične situacije i pružiti utjehu i razumijevanje. "Screams" je snažna i dirljiva pjesma koja govori o univerzalnim iskustvima boli, gubitka i iscjeljenja”, izjavio je Danijel

Linker
16. travanj 2024 15:33