PRESS
Party može početi

‘After‘ na Braču, Hvaru i Visu nakon ULTRA groznice u Splitu ovog ljeta se ne propušta

Splitski Park Mladeži u završnim je radovima, gdje će za samo nekoliko dana započeti ULTRA EUROPE, a u tijeku su i posljednje pripreme na tri bajkovite morske destinacije – Brač, Hvar i Vis gdje se ULTRA nastavlja.

Splitski Park Mladeži u završnim je radovima, gdje će za samo nekoliko dana započeti ULTRA EUROPE, a u tijeku su i posljednje pripreme na tri bajkovite morske destinacije – Brač, Hvar i Vis gdje se ULTRA nastavlja.

Jedan od najprepoznatljivijih festivalskih brendova diljem svijeta, ULTRA EUROPE ove godine, za tek nekoliko dana, donosi nam svoje deveto izdanje. Osim nevjerojatne produkcije i liste izvođača, koja svake godine predstavlja ono najbolje od elektroničke glazbe, poznat je i po jedinstvenoj tituli – riječ je o prvom i jedinom destinacijskom festivalu na svijetu, koji se održava na čak četiri lokacije i nudi puno više od samo glazbe. Splitski Park Mladeži trenutno je u završnim konstrukcijskim radovima, gdje će od ovoga petka, 7. srpnja, najveća svjetska imena nastupati na velikoj glavnoj pozornici, a u tijeku su i posljednje pripreme na trima bajkovitim dalmatinskim otocima – Brač, Hvar i Vis. Oni su u iščekivanju velikog broja posjetitelja koji stižu na Regatta party, ULTRA Beach, RESISTANCE Hvar i RESISTANCE Vis. Ulaznica je preostalo još malo, stoga osigurajte svoju putem sustava Entrio.

image

Regatta party - Brač

PRESS

Destination ULTRA otvara svoje deveto poglavlje na Braču, točnije u 585 Clubu, gdje će se 10. srpnja održati Regatta party. Riječ je o jednom od najatraktivnijih otvorenih klubova na Mediteranu, u blizini Zlatnog rata. Zvijezda večeri je KSHMR, indijsko-američki DJ, producent, skladatelj, bivši reper i pjevač, a na pozornici 585 Cluba pridružit će mu se i brazilska DJ zvijezda Sevek, kao i Gil Glaze te Joe2Shine. Ulaznice su u prodaji, a mogu se osigurati po cijeni od 29€.

image

Regatta party - 585 Club, Brač

PRESS

Drugi destinacijski ULTRA dan odvija se u režiji Carpe Diem Beach Cluba, smještenog na atraktivnim Paklenim otocima na Hvaru. Program počinje u ranim podnevnim satima, uz plesni program tradicionalnog ULTRA Beacha. Ovaj je dnevni party poznat po posebnoj energiji i trenucima zbog kojih ga mnogi prozivaju najboljim beach partyjem u Europi. Na Hvar stiže Afrojack, nizozemska super zvijezda koja je godinama u samom vrhu najboljih DJ svijeta, i to u sklopu svog programa Jacked Takeover. Osim njega, nastupit će i Chasner, Chico Rose, Cosmicat, Julian Cross te Mike Williams. Cijena GA ulaznica je 45€, a VIP ulaznica 149€.

image

ULTRA Beach - Hvar

PRESS
image

Carpe Diem Beach Club, drugi destinacijski ULTRA dan

PRESS

Večer se nastavlja na istom mjestu uz program RESISTANCE Hvar kada je plesni podij rezerviran za obožavatelje malo tvrđeg house i techno zvuka. Headlinerica večeri je Nicole Moudaber, libanonsko-britanska osnivačica izdavačke kuće, radijska ličnost te DJ-ica i producentica. Noć otvaraju Maxim Lany i Groove Masters, a sve će dodatno začiniti i berlinski techno duo Pan-Pot. Ulaznice za ovu glazbenu priču mogu se osigurati po cijeni od 29€.

image

Resistance Hvar

PRESS

Destination ULTRA završava na Visu, programom RESISTANCE Vis koji je na rasporedu 12. srpnja, na jednom od najekskluzivnijih mjesta na Mediteranu, u tvrđavi Fort George. Ovaj boutique događaj, rezerviran je za 2000 posjetitelja, a zabavljat će ih britanski dvojac Solardo. Nastupit će i MAZ, brazilski DJ i producent koji svijet već godinama očarava svojim zaraznim zvukom. Večer otvaraju Jock i Shipe. Ulaznice su i dalje u prodaju po cijeni od 29€.

image

RESISTANCE VIS

PRESS
image

RESISTANCE VIS, tvrđava Fort George

PRESS

Ponovimo gradivo, deveto izdanje festivala započinje u splitskom Parku Mladeži 7. srpnja pa sve do 9. srpnja na toj lokaciji. Samo neka imena koja vas očekuju su: Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Axwell, Boris Brejcha, Carl Cox, DJ Snake, Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, Gryffin, Hardwell, HI-LO, Martin Garrix, Steve Aoki, Tchami, Zedd i Timmy Trumpet.

image

Program: ULTRA EUROPE i DESTINATION ULTRA EUROPE 2023.

PRESS

Među partnerima festivala je i Hrvatska turistička zajednica, koja je dala značajan doprinos u pozicioniranju Hrvatske kao jedne od top europskih festivalskih destinacija, te Mastercard®, čije su kartice omiljeno sredstvo plaćanja na ULTRA Europe festivalu te Heineken® koji je ove godine pripremio posebnu aktivacijsku zonu posvećenu Heineken® Silveru. Zona je smještena blizu pozornice Resistance, a bit će to mjesto gdje će posjetitelji moći uživati u posebnim aktivnostima poput foto kutka i Heineken® Silver bara. Sve informacije o festivalu dostupne su na službenoj stranici, kao i na Facebook, Twitter i Instagram profilu.

Linker
27. travanj 2024 11:18