U KOLOVOZU

Adele dodala 4 nova datuma za koncerte u Münchenu

Uz prva četiri datuma, sada su tu i 14., 16., 23. i 24. kolovoz.

Popularna glazbenica oduševila je fanove najavom svojih nastupa u Europi ovog ljeta, a interes je toliki da će umjesto četiri održati čak osam koncerata. Adele će uz 2. i 3. te 9. i 10. kolovoz, u Münchenu nastupiti i 14., 16., 23. i 24 kolovoza, a sve zahvaljujući "fantastičnoj potražnji" za ulaznicama, kako stoji u novoj objavi na njezinom Instagramu.

Da će nastupiti u Europi prvi put nakon 2016. godine objavila je 31. siječnja, a u objavi je priznala kao je pristala na to jer je to jedinstvena prilika s obzirom da se radi o koncertima u centru Messe, pop-up stadionu koji će biti u potpunosti prilagođen njezinom nastupu.

"Zvuči pomalo nasumično, ali je svejedno fantastično - i to odmah nakon Eura? ‘Ajmo Engleska! Uz Olimpijske igre u susjedstvu? Samo naprijed, Simone!", napisala je Adele čiji su obožavatelji biti toliko oduševljeni vijestima da su srušili stranicu. Od 31. je bilo moguće registrirati se za prodaju ulaznica te će da mogućnost biti otvorena sve do 5. veljače, iako to ne garantira da ćete ulaznicu uspjeti i kupiti. Pretprodaja ulaznica zakazana je za 7. veljače te će biti moguće kupiti najviše četiri ulaznice. Očito je broj registracija bio toliki da je tim odlučio dodati još četiri nastupa.

Adele će u lipnju završiti s rezidencijom u Las Vegasu nakon punih 50 tjedana, a posljednjih dana šuška se o novoj rezidenciji - ovog puta u Velikoj Britaniji, ali ta informacija nije potvrđena.

Linker
30. ožujak 2024 01:32