Zvijezde znaju

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Vodenjaci, naučit ćete važne lekcije, a ljubav pronaći kad se najmanje budete nadali

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za tekuću godinu.

Ocjena godine: ****

SRETNA BOJA

Kad god osjetite malodušnost, vedre nijanse žute boje vratit će vam osmijeh na lice i pomoći da ponovno uspostavite psihoizičku ravnotežu.

LJUBAV I BRAK

Pred vama je godina u kojoj ćete steći nove spoznaje i naučiti važne lekcije. Iako vam neće uvijek biti lako, sva iskustva i događaji koji će se odviti vodit će ka jednome - postizanju intimne sreće i zadovoljstva. Prva polovina godine bit će izazovna za parove jer će na površinu izbiti problemi koje su dugo ignorirali. Ožujak će biti povoljan i za vezane i za samce, kojima će donijeti fatalnu ljubav, no sve do lipnja moguće su trzavice. Drugi dio godine bit će povoljniji. Parovi će riješiti nesporazume, a samci učvrstiti započet odnos.

KARIJERA I NOVAC

Materijalne okolnosti bit će povoljne, osobito u prvom dijelu godine. Jupiter u vašem polju inancija donosi novac. Iako ćete odlično zarađivati, mnogo ćete i trošiti pa nećete uspjeti mnogo uštedjeti. Nećete se željeti odreći stvari i hobija u kojima uživate, a koji nisu jetini. Trošit ćete izdašno i na hranu i izlaske. Nakon lipnja moguća je promjena posla ili radnog okoliša. Više ćete boraviti na terenu i komunicirati s ljudima.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Nećete biti u naponu energije. Često ćete se osjećati umorno, napeto i biti skloni kroničnim smetnjama. Osjetljivo će vam biti grlo i područje vrata, a usporena štitnjača mogla bi biti krivac za vaše probleme. Puno bolje ćete se osjećati u drugom dijelu godine.

BROJ SREĆE 8

Pod utjecajem osmice spoznat ćete važnost materijalne i osjećajne sigurnosti. Povoljno djelovanje ovog broja ohrabrit će vas da pronađete nove izvore zarade.

TAJNA ŽELJA

Obuzeti ste potrebom za opipljivim zadovoljstvima. Iako vam novac nije najbitnija stvar u životu, ove ćete godine više uživati u lijepim stvarima, izlascima, putovanjima i ostalim aktivnostima koje koštaju. Da biste to ostvarili, trebat će vam lijepo popunjen račun.


U DOBRIM DANIMA: Društveni, raznolikih interesa, poduzetni, odgovorni, pouzdani.

U LOŠIM DANIMA: Rastrošni, materijalistički nastrojeni, lijeni, neumjereni, pohlepni.

NAJBOLJI MJESEC: U ožujku će Venera i Mars boraviti u vašem znaku, što će unijeti mnogo uzbuđenja u vaš intimni život. Ako još niste zaljubljeni, pogodit će vas ljubavna strelica u trenutku kad joj se najmanje nadate, dok će parovi proživljavati renesansu.


U ovom horskopskom znaku rođeni su i...

MATE RIMAC (12. veljače 1988.)

image

Mate Rimac

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Inovator i poduzetnik, čiji su automobili Nevera i Bugatti na pisti brži od aviona Rafale prije polijetanja, tipičan je Vodenjak, znak glasovit po vizionarskom duhu. Za njega će 2022. biti prilično stresna jer se neki planovi neće odvijati kako je zamislio. U razdoblju od lipnja do listopada dobit će priliku otkloniti poteškoće i vratiti se na pravi put.

TARA ROSANDIĆ (2. veljače 1988.)

image

Tara Rosandić

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Pred zanosnom brinetom, koju gledamo na malim ekranima u ulozi Ane u TV seriji “Blago nama”, pomalo je izazovna godina u kojoj se neće sve događati kako je planirala. Prva polovina 2022. donijet će joj nepredviđene okolnosti, no zato će tijekom ljeta uspješno riješiti odnose i situacije koji su joj onemogućavali da krene dalje

Linker
24. travanj 2024 16:13