Zvijezde znaju

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Strijelci, izbjegavajte drastične odluke na poslu, a u ljubavi se prepustite strasti

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, koje će vam se želje ostvariti, kakvi ćete biti u dobrim, a kakvi u lošim danima... sve vam to mogu reći zvijezde.

Ocjena godine: ***


SRETNA BOJA

Plava boja za vas će biti od posebnog značaja. Imat će jak opuštajući učinak, zbog kojeg ćete češće birati i plave nijanse prilikom uređenja doma.

LJUBAV I BRAK

Razdoblja ljubavne sreće izmjenjivat će se s razdobljima napetosti. U prvoj polovini 2022. nemirne vode intimnog života dodatno će uzburkati vaša tvrdoglavost i beskompromisnost pa ćete teško postići dogovor s partnerom. Kada Jupiter u lipnju uđe u Ovna, za vas počinje razdoblje ljubavne sreće. Tijekom ljeta samci će se zaljubiti i započeti strastvenu vezu, dok će zauzeti izgladiti nesuglasice. Drugi dio godine pogodan je za zaruke i planiranje obitelji, no zbog nepovoljnog Marsa u Blizancima bračne trzavice bit će neizbježne.

KARIJERA I NOVAC

Početkom godine shvatit ćete da više trošite nego što zarađujete, a inancijska pitanja zaokupljat će vam pažnju sve do proljeća. U tom razdoblju započet ćete štednju, uplatiti osiguranje ili se odlučiti na rješavanje stambenog pitanja. S početkom ljeta budi se vaša kreativnost i želja za novim iskustvima. Mogli biste promijeniti posao ili se osamostaliti. Tijekom jeseni izbjegavajte drastične odluke i poteze i ne rušite mostove koje ste dugo gradili. Podučite se strpljenju i toleranciji.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Nećete uvijek biti u naponu energije, a moglo bi doći i do pojave kroničnih bolesti ili stanja. Vaš način života imat će velik utjecaj na zdravstvenu situaciju pa nastojte biti manje poročni.

BROJ SREĆE 2

Pod utjecajem broja 2 spoznat ćete važnost suradnje i partnerstva. Shvatit ćete da vam je dragocjena podrška bliskih ljudi i okoline.

TAJNA ŽELJA

U vama će se voditi su kob između želje za mirnim životom i za dobrim provodom. Bit će vam teško postići ravnotežu između obiteljske i društvene sfere.


U DOBRIM DANIMA: Entuzijastični, optimistični, hrabri, strastveni, samostalni.

U LOŠIM DANIMA: Nagli, svadljivi, rastrošni, nesmotreni, lijeni.

NAJBOLJI MJESEC: U kolovozu će vam Venera donijeti ljubavne darove koje ste dugo čekali. Usamljeni bi mogli sresti srodnu dušu, dok će parovi s optimizmom planirati zajedničku budućnost. Poslovni uspjeh očekuje one koji se bave nekim vidom umjetnosti ili sporta.


U ovom horskopskom znaku rođeni su i...

FRANO RIDJAN (10. prosinca 1984.)

Popularni TV voditelj često će osjećati da ne ispunjava svoj puni potencijal. To bi ga moglo potaknuti na promjene i preokrete u karijeri i privatnom životu. Za njega će ljeto biti plodno i uspješno pa bi upravo tada trebao donositi ključne odluke.

image

Frano Ridjan

VEDRAN PETEH/CROPIX

BRITNEY SPEARS (2. prosinca 1981.)

Nakon što se s velikim naporima oslobodila očeva tutorstva, američka pop-pjevačica otvorila je novo poglavlje u životu. Za nju će 2022. biti izazovna, no ujedno će joj pružiti priliku da dokaže nezavisnost i sposobnost samostalnog donošenja odluka o svom životu. Ljeto i rana jesen bit će joj osobito sretni, dok će jesen i zima postaviti pred nju nove prepreke.

image

Britney Spears

FREDERIC J. BROWN/AFP/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 00:39