Zvijezde znaju

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Škorpioni, čeka vas bolje radno mjesto i mnogo ugodnih, romantičnih trenutaka

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za tekuću godinu.

Ocjena godine: ****

SRETNA BOJA

Živahne boje poput žute ili narančaste na vas će djelovati poticajno i ispunjavati vas pozitivnom energijom. Počnite se odijevati u vedrije tonove.

LJUBAV I BRAK

Planeti najavljuju sretnije razdoblje, osobito u prvoj polovici godine. Mnogim parovima Jupiter u petom polju donijet će priliku da učvrste vezu, zaruče se ili zasnuju obitelj, dok će samcima pokazati put prema uzbudljivoj vezi. Travanj će obasuti darovima čak i one koji su prestali vjerovati u ljubav. Tijekom ljetnih mjeseci intimni odnosi neće biti lišeni nesporazuma, ali uglavnom trivijalnih. Dani vaše vladavine u listopadu i studenom obećavaju mnogo ugodnih i romantičnih trenutaka.

KARIJERA I NOVAC

Prilike će biti povoljnije nego protekle godine. Imat ćete manje povoda za uzrujavanja i usvojit ćete pozitivniji pristup koji će pridonijeti boljim rezultatima. Bit ćete hrabri, ambiciozni i spremni na rizike, uvjereni da bez toga nema ni uspjeha. Od lipnja do kraja listopada Jupiter će boraviti u Ovnu. To će za mnoge značiti poboljšanje radnih uvjeta ili promjenu posla, a za nezaposlene priliku da konačno pronađu radno mjesto koje bi zadovoljilo njihove želje.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Dolazi do poboljšanja. Osjećat ćete se bolje nego inače i imati više energije pa ćete voditi aktivniji život. Prva polovina godine pogodna je za planiranje trudnoće, dok je drugi dio 2022. idealan za oslobađanje od loših navika.

BROJ SREĆE 5

Vibracije ovog broja imat će za vas osobit značaj. Situacije vezane za pete dane u mjesecu donose povoljne promjene i odstupanje od uobičajenih obrazaca ponašanja.

TAJNA ŽELJA

U potrazi ste za novim iskustvima. Ne želite voditi dosadan i monjem mogla bi vam onemogućiti da pobliže upoznate ljude vrijedne vaše pažnje.

U DOBRIM DANIMA: Strastveni, odvažni, samouvjereni, šarmantni, zaigrana duha.

U LOŠIM DANIMA: Nestrpljivi, beskompromisni, tvrdoglavi, svadljivi, brzopleti.

NAJBOLJI MJESEC: Travanj će vam dugo ostati u sjećanju. Planetarne vibracije pobrinut će se da vas posjeti sreća, posebno na ljubavnom planu. Samce će pogoditi Amorova strelica, dok bi parovi mogli doznati novosti o dolasku prinove.


U ovom horskopskom znaku rođeni su i...

ZLATKO DALIĆ (26. LISTOPADA 1966.)

Nakon što se hrvatska nogometna reprezentacija uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., Zlatko Dalić i službeno nosi titulu najuspješnijeg hrvatskog trenera. U iznimno važnoj nastupajućoj godini dat će sve od sebe da razveseli naciju. Upornost i dobra strategija pokazat će se formulom za uspjeh unatoč ponekoj prepreci.

image

Zlatko Dalić

SRDJAN VRANCIC/CROPIX

SLAVKO SOBIN (13. STUDENOGA 1984.)

Pred svestranim glumcem, koji je nedavno izdao dvije slikovnice za djecu, plodna je godina na poslovnom planu. Njegovi pothvati doživjet će uspjeh, posebno u prvom dijelu godine. Od lipnja do listopada očekuju ga povoljne okolnosti u privatnom životu, dok će krajem godine steći važne spoznaje.

image

Slavko Sobin

DARKO TOMAS/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 22:05