Zvijezde znaju

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Ribe, pred vama je godina ljubavnog preporoda i novih poslovnih prilika

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za tekuću godinu.

Ocjena godine: *****

SRETNA BOJA

Svijetloljubičasta odražava vašu nježnu, romantičnu i kreativnu narav. Odaberite li odjeću ili modne detalje u toj boji, savršeno će vam pristajati.

LJUBAV I BRAK

Pred vama je godina ljubavnog preporoda, iako će u njoj biti uspona i padova, uglavnom prouzročenih vašom sklonosti idealiziranju. U većem dijelu godine naći ćete ravnotežu između maštarija i realnosti te shvatiti da je na vama zadatak da unesete u odnos više romantike. Sanjate li o odlasku pred oltar ili o prinovi, to bi vam se moglo ostvariti. Oni koji već dugo nisu zadovoljni u vezi smoći će hrabrosti iz nje izaći. Samci bi mogli krajem travnja i u listopadu upoznati osobu koja će im zadovoljiti najluđe snove.

KARIJERA I NOVAC

Moći ćete ostvariti ono čemu težite. Smiješi vam se prilika da poboljšate inancijsku situaciju i povećate prihode. Ukazat će vam se nove poslovne prilike i slobodno u vezi s njima budite vrlo izbirljivi. To vam čak i savjetujemo. Ne prihvaćajte ponude koje navodno nude dobru zaradu, ali vas na bilo koji način ograničavaju. Idite za onime što vas može ispuniti kao osobu i omogućiti vam da iskažete vlastitu kreativnost. Uspjeh vam se smiješi u onome što radite s užitkom.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Osjećat ćete se dobro u svojoj koži, a u travnju ćete upravo zablistati. Sve što učinite za izgled polučit će dobre rezultate. Mali savjet: odolite pretjerivanju s hranom i pićem.

SRETAN BROJ 3

Osobe čiji datum rođenja počinje tim brojem dat će vam korisne savjete i pomoći ostvariti ono što želite. Tog vam se dana u mjesecu sreća smiješi u svemu što poduzmete.

TAJNA ŽELJA

Sanjarit ćete o ostvarenju scenarija iz omiljenog romantičnog ilma u životu. Ne živite tuđe scenarije. Napišite vlastiti i nećete požaliti.

U DOBRIM DANIMA

Kreativni, šarmantni, suosjećajni, duhoviti, posvećeni dragim osobama.

U LOŠIM DANIMA

Prezahtjevni, nerealni, skloni bijegu od stvarnosti i pretjerivanju s raznim opijatima.

NAJBOLJI MJESEC

Blizak susret Venere i Jupitera u vašem znaku 30. travnja najavit će ugodna ljubavna zbivanja u svibnju. Učinit ćete pravu stvar posvetite li više vremena i pažnje voljenoj osobi. Pustite je da vam oda sve što nosi na srcu i djelima pokažite da vam je stalo do nje.

U ovom horskopskom znaku rođeni su i...

TARIK FILIPOVIĆ (11. OŽUJKA 1972.)

Nakon što je u španjolskom filmu “42 sekunde” utjelovio legendarnog vaterpolskog trenera Dragana Matutinovića, glumac i TV voditelj nije bio sretan što mu redatelj nije dopustio osobniju, emocionalniju interpretaciju. U 2022. to mu se neće događati, jer mu se smiješe projekti u kojima će imati više slobode.

image

Tarik Filipović

MARKO TODOROV/CROPIX

DANIEL CRAIG (2. OŽUJKA 1968.)

Britanski glumac dobro je učinio što se 2021. oprostio od uloge Jamesa Bonda u filmu “Za smrt nema vremena”. Očekuje ga uspješan projekt u kojem će moći biti kreativniji i manje sputan zahtjevima franšize poput Bondove. Lako je moguće da će u projektu sudjelovati i njegova supruga, glumica Rachel Weisz.

image

Daniel Craig

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
14. travanj 2024 13:02