HOROSKOP

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Blizance očekuje proljetno uzbuđenje i vrlo emotivna jesen!

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za 2022. godinu koji vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

SRETNA BOJA

Žuta, prodorna i vedra, odražavat će vaš znatiželjni duh i potrebu da unesete živost gdje god se pojavite.

LJUBAV I BRAK

Godina pred vama bit će vrlo promjenjiva, prepuna iskušenja, izazova i zanosnih doživljaja. Proljetni mjeseci bit će posebno uzbudljivi. Osjećaji će imati presudan utjecaj na sve što budete radili, a nerijetko ih nećete moći obuzdati ni kontrolirati. Upoznat ćete osobu koja će vam uzburkati krv u žilama, no s kojom nećete moći lako ostvariti skladan odnos. Početak jeseni bit će ključan za razvoj vaše veze. Zauzeti će se susretati s brojnim kušnjama, a jedna od njih bit će bivši ljubavnik koji će vam se htjeti vratiti. Pazite da ne donesete nerazboritu odluku.

Čitajte i: Godišnji horoskop samo uz novu Gloriju! Što nam predviđaju zvijezde, brojevi i kineski znakovi u 2022.?

KARIJERA I NOVAC

Tranzit Jupitera kroz Ribe i Ovna stavlja naglasak na vaš profesionalni uspon i odnose koje ostvarujete putem posla. Mogli biste ostvariti poslovni odnos s prijateljima ili se zbližiti s ponekim kolegom. Tijekom ljetnih mjeseci bavit ćete se humanitarnim radom i društveno korisnim aktivnostima. To će vam donijeti važne kontakte koji će vam pomoći u karijeri ili privatnom biznisu. Podići ćete na višu razinu svoj umjetnički talent ili hobi.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Vaša prehrana i način život imat će važnu ulogu za stanje vašeg organizma. Odlučite li odbaciti štetne navike, posebice brzu hranu i gazirana pića, to će biti velik korak prema boljem zdravlju i ljepšem izgledu.

BROJ SREĆE

14 - Taj će broj biti glasnik sretnih vijesti za vas. Pomagat će vam da privedete kraju brojne aktivnosti koje ćete poduzeli.

JOHNNY DEPP (9. LIPNJA 1963.)

image

Johnny Depp.

BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK

Karizmatični američki glumac u posljednje vrijeme više plijeni pažnju skandaloznim razvodom i sudskim parnicama nego glumačkim ostvarenjima. Iako mu Saturn pruža podršku i hrani ga vrijednim iskustvima, izazovni Jupiter najavljuje da će i dalje nailaziti na osudu dijela javnosti i trpjeti materijalne gubitke. Nešto bolje bit će mu tijekom ljeta.

TAJNA ŽELJA

Osjećat ćete potrebu da izađete iz zone udobnosti i isprobate nove stvari. Mogli biste pridati preveliko značenje trivijalnostima.

U DOBRIM DANIMA

Duhoviti, zabavni, spretni, domišljati, snalažljivi.

U LOŠIM DANIMA

Dvolični, lijeni, neuredni, površni, neiskreni.

NAJBOLJI MJESEC

Listopad će biti razdoblje napretka i povoljnih zbivanja i u poslovnom životu i u karijeri. Imat ćete snage, volje i samopouzdanja da pokrenete promjene koje će vas vinuti u željene visine. Voljet ćete i biti voljeni.

FRANKA BATELIĆ (7. LIPNJA 1992.)

image

Franka Batelić.

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Majčinstvo nije usporilo Franku u glazbenoj karijeri. Ta uvijek nasmijana pjevačica, koja u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom ima sina Viktora, zasad uspješno usklađuje privatni i profesionalni život. No, položaji planeta tijekom zime, proljeća i jeseni upućuju na to da će se susretati s novim okolnostima koje će od nje zahtijevati česte kompromise.

Što svakom pojedinom horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u knjižici horoskopa za 2022. godinu koju vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

Linker
19. travanj 2024 23:57