PROMO
Poseban projekt

Vatra Advent Tour: Virtualna turneja virovitičkog benda, prva je takva u Hrvatskoj

Već od ove subote moguće je gledati ekskluzivne nastupe poznatog benda, koji će na ovaj način ostati blizak svojoj publici.

Već od ove subote moguće je gledati ekskluzivne nastupe poznatog benda, koji će na ovaj način ostati blizak svojoj publici.

Budući da su gotovo sva koncertna i adventska događanja u 2020. godini otkazana, Vatra je odlučila održati niz koncerata iz svoje ‘’jazbine’’, kako nazivaju svoj prostor za vježbanje, snimanje i uživanje. Za vas su pripremili niz iznenađenja i koncerata nazvanih Vatra Advent Tour - a prvi po redu je već ove subote, 21. studenog od 21 sat - prijenos pratite na društvenim mrežama Vatre i Dallas Recordsa.

Pogledajte video

Pratimo se na mrežama

‘’Kada već ne možete na koncerte za vrijeme Adventa mi koncerte donosimo k vama, pratite nas na društvenim mrežama!’’, poručio je Ivan Dečak o nadolazećoj virtualnoj turneji.

Ovi koncerti održat će se zahvaljujući prijateljima/sponzorima koji su u ovom izazovnom vremenu za glazbenike, ali i publiku gladnu koncerata, usmjerili svoja sredstva u organizaciju ovog posebnog projekta te na taj način ponovno povezali bend i publiku.

image
Vatra Advent Tour, virtualna turneja prva je takve vrste u Hrvatskoj.
PROMO

"Svake subote od 21 zavirite u Vatrinu jazbinu i javite dojmove, uskoro donosimo još datuma", poručuju iz Vatre.

Vatra - Advent tour

  • 21.11.Korlat elektrik
  • 28.11.Opel elektrik
  • 12.12. Korlat akustik
  • 20.12. (iznenađenje! pratite Vatrine društvene mreže!)
  • 26.12. Dubrovnik
Linker
26. travanj 2024 17:57