tehnološki novitet

Uskladite se sa svojim biološkim satom: Ovaj genijalan sat brine o ženskom zdravlju

Bellabeatov pametni wellness sat Time posebno je dizajniran za žene kako bi u svakom trenutku mogle brinuti o svom zdravlju i živjeti sretnije i ispunjenije.

Današnji način života često se svodi na utrku s vremenom: stalno nekamo treba stići, toliko toga napraviti... Mnogim ženama dani prolete u nastojanju da izađu na kraj s brojnim obavezama, a pritom zapostavljaju vlastito zdravlje i dobrobit. Ne zaboravite – uvijek je pravi trenutak da brinete o sebi, a na to će vas podsjetiti Bellabeatov pametni sat znakovitog naziva Time.

Na prvi pogled Time je krasno dizajniran sat, bezvremenski elegantan, koji se lako uklapa u razne modne stilove, no iza klasične vanjštine nalazi se najnaprednija tehnologija posebno osmišljena za žene. Time je vrhunski wellness tracker koji prati vaše aktivnosti, spavanje, menstrualni ciklus i otpornost na stres, dajući uvid u to kako funkcionira vaš unutarnji, biološki sat.

image
Time će vas podsjetiti što možete učiniti da biste se osjećali bolje.
BELLABEAT

Ovaj pametni uređaj bežično je povezan s Bellabeatovom mobilnom aplikacijom putem koje možete detaljno pratiti sve što Time bilježi u realnom vremenu, uključujući broj prijeđenih koraka i druge aktivnosti tijekom dana, koliko dugo i kvalitetno spavate, kakva vam je trenutačna osjetljivost na stres, te u kojoj ste fazi menstrualnog ciklusa.

Čitajte i: Isprobala sam menstrualnu čašicu i olakšala si život! U početku mi se zamjerila, ali sada je obožavam i više se ne vraćam ulošcima

Sukladno tome Time će vas podsjetiti što možete učiniti da biste se osjećali bolje – primjerice, ako dulje vrijeme niste aktivni, upozorit će vas da se razgibate. Ukoliko se teže nosite sa stresom, meditacije unutar Bellabeat aplikacije umirit će vas i pomoći vam pronaći vaš unutarnji fokus.

image
Ovaj pametni uređaj bežično je povezan s Bellabeatovom mobilnom aplikacijom.
BELLABEAT

Uz mogućnost praćenja menstrualnog ciklusa, kalkulator ovulacije olakšat će određivanje plodnih dana i predvidjeti vaše buduće cikluse. To su samo neke od brojnih značajki pomoću kojih možete bolje upoznati sebe i učinkovitije organizirati svoju svakodnevicu kako biste živjeli zdravije, sretnije i ispunjenije.

Čitajte i: Povijest ‘tete‘ koje smo se sramile: ‘Smiri se, sve će biti u redu. Nije tako strašna kao što misliš‘

S ovim vrhunskim gadgetom nećete se morati brinuti oko svakodnevnog punjenja! Time koristi zamjenjivu bateriju koja traje do šest mjeseci, kako ne biste gubili dragocjene podatke ni u jednom trenutku dana.

Načinjen je od hipoalergenog nehrđajućeg čelika koji je ugodan i za osjetljivu kožu, te je dostupan u dvije verzije – srebrnoj i ružičasto-zlatnoj – a njegov profinjen dizajn uklapa se u svaku prigodu i stilsku kombinaciju. Za dodatno osvježenje izgleda, metalnu narukvicu sata po želji možete zamijeniti kožnatim remenom.

Linker
20. ožujak 2023 16:59