Getty Images/iStockphoto
PROŠIRENA STVARNOST

Novo lice šopinga: Isprobajte zaručnički prsten bez odlaska u draguljarnicu

Prvi put je jedna dijamantna tvrtka upotrijebila proširenu stvarnost i pokazala kako tehnologija može promijeniti način na koji kupujemo.

Online trgovina Diamond Hedge pokrenuta je prošle godine s ciljem da olakša proces kupovine zaručničkog prstenja – za nju i za njega. Iako su već s lansiranjem stranice omogućili uspoređivanje komada nakita, sada su s lansiranjem aplikacije omogućili da prsten koji ste kreirali "isprobate" na svojoj ruci - baš kao u stvarnosti.

Zahvaljujući proširenoj stvarnosti (AR) možete preskočiti dugotrajne pripreme za odlazak u draguljarnicu, a njihova aplikacija, koja je prvi primjer korištenja proširene stvarnosti jedne dijamantne tvrtke, pokazuje nam kako tehnologija možete u potpunosti promijeniti način na koji šopingiramo.

Zahvaljujući besplatnoj aplikaciji Diamond Hedge Live AR, koja je zasad dostupna samo za Apple uređaje, možete sami kreirati svoj savršen prsten birajući veličinu dijamanta, njegov oblik te naposljetku prsten – gdje možete birati između 20 različitih dizajna.

Kada ste donijeli sve te važne odluke, kameru svojeg mobitela usmjerite prema ruci i prsten iz snova "odvucite" na svoj prst. Nakon što ste odabrali idealan, možete ga odmah i kupiti ili fotografiju proslijediti dalje – i nekome natuknuti što točno želite.

Apple

Linker
15. travanj 2024 02:01