Ashley Park

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
oporavlja se

Zvijezda Neflixovih serija šokirala viješću kako je jedva preživjela, no uskoro se vraća na set

Ashley Park, zvijezda serije "Emily in Paris," šokirala je fanove objavom na društvenim mrežama u kojoj je otkrila kako je godinu započela zdravstvenim problemom. Glumica, poznata po ulozi Mindy Chen u popularnoj Netflixovoj seriji, podijelila je na Instagram priči fotografiju iz svoje postelje i otkrila da se liječi u Dubaiju gdje je hitno prebačena s Maldiva. Ashley je u emotivnoj objavi objasnila da je sve krenulo od obične upale krajnika koja je na kraju dovela do kritične sepse koja je zahvatila mnogobrojene organe. Sve se odigralo na odmoru gdje je bila s partnerom Paulom Formanom.

Park je zahvalila svima na podršci posebno osoblju bolnica gdje se liječila, spomenuvši kako su omogućili Formanu boravak blizu nje dok je bila u jedinici intenzivne njege te pružili dom oboje dok je trebala liječenje izvan bolnice, ali nije mogla još putovati.

Park, koja je glumila i u hit seriji "Beef" podršku je javno poslala i njezina kolegica iz hit serije "Emily in Paris". Lilly Collins joj je u komentarima napisala: "Teško je gledati ovo bez suza. Volim te i vječno sam zahvalna što je sve dobro prošlo te [Paul Forman] zbog tvojeg iznimno velikog srca i prisutnosti u svakom koraku. Jedva čekam zagrliti vas oboje". Samo nekoliko sati kasnije, Lilly je objavila fotografiju na kojoj pozira sa scenarijem za četvrtu sezonu hit serije.

"Je l‘ netko spomenuo sezonu četiri?! Napokon sam ponovno sa svojom "Emily in Paris" obitelji u Parizu. Osjećam se sjajno. Iako možda bih ipak trebala poraditi na svojim selfijima. Zbog Emily", napisala je Lilly i tako potvrdila kako se snimanje nastavlja ovih dana u Parizu. Svi se nadaju kako će se Ashley, koja glumi Mindy čim prije oporaviti i pridružiti se kolegama u francuskoj prijestolnici. Netflix zasad nije objavio kada fanovi mogu očekivati premijeru četvrte sezone u kojoj bi napokon trebali saznati hoće li Emily ipak biti s Gabrielom.

Linker
28. travanj 2024 20:17