Talentirana glumica

Zendaya u novoj ulozi: Stigla je nova najava filma "Challengers" koji uskoro stiže i u naša kina

U sportskoj drami "Challengers" Zendaya je odigrala ulogu bivše tenisačice Tashe Duncan koja trenerica svog supruga Arta Donaldsona od kojeg je napravila vrhunskog sportaša.

Talentirana glumica Zendaya zvijezda je dramskog filma "Challengers" u kojem je utjelovila Tashi Duncan - bivše tenisko čudo od djeteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Napokon je izašla i druga najava željno iščekivanog filma u kojem su joj se pridružili Josh O’Connor i Mike Faist, a u hrvatska kina dolazi u travnju ove godine. O’Connora smo imali priliku gledati kao tada mladog princa Charlesa u trećoj i četvrtoj sezoni hvaljene Netflixove serije "The Crown", a Faista u mjuziklu Stevena Spielberga "West Side Story" iz 2021. kao Riffa.

image

Zendaya glumi bivšu tenisačicu koja je trenerica sadašnjem suprugu

NIKO TAVERNISE/METRO GOLDWYN MAYER PICTURES

"Challengers" je smješten u svijet profesionalnog tenisa, gdje je glavna zvijezda Tashi - tenisačica koja više ne igra tenis zbog ozlijede, ali ga trenira. Naime, ona je trenerica svog supruga Arta Donaldsona (Faist) od kojeg je napravila vrhunskog sportaša. Ipak, Art ubrzo izgubi fokus u tenisu te mora igrati na turniru niže lige.

image
PROMO

Tu ubrzo upoznaje rivala Patricka (O‘Connor) - bivšeg Tashinog ljubavnog partnera iz tinejdžerskih dana. Ipak ni tu nije kraj Artovim problemima. Naime, uskoro se Tashi vrate stari osjećaji prema Patricku te se pronađe u ljubavnom trokutu.

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendaye. Njezina interpretacija Tashi Duncan oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenarij, bogat oštrim dijalozima i dojmljivim trenucima zasigurno će držati vašu pažnju do samog kraja.

"Challengers" nije samo sportska drama – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, ali i film o kojem će svi govoriti. Režiju filma potpisuje talentirani talijanski redatelj Luca Guadagnino - koji je radio i na uspješnom filmu "Call Me By Your Name" s Timothéeom Chalametom i Armiem Hammerom u glavnim ulogama.

Linker
21. travanj 2024 08:06