Kralj rock‘n‘rolla

Warner Bros. spektakl: Austin Butler i Tom Hanks u filmu koji smo čekali

Novi hit film imat će premijeru 2. rujna na HBO Max streaming platformi, dok će na HBO kanalu biti prikazan 25. rujna u 20 sati!

Elvis je Warner Bros. spektakl u režiji filmaša Baza Luhrmanna, vizionara nominiranog za Oscara, koji istražuje život i glazbu Elvisa Presleya, s Austinom Butlerom i oskarovcem Tomom Hanksom u glavnim ulogama. Kao prava filmska drama, Elvisova (Butler) priča sagledana je kroz prizmu njegova kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks).

image

Glavne uloge u filmu imaju Austin Butler i Tom Hanks

COURTESY OF WARNER BROS. PICTURES

Kroz Parkerovo pripovijedanje, film zadire u njihovu složenu dinamiku koja se protezala kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona ka slavi do statusa velike zvijezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnijih osoba u Elvisovom životu - Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

image

Priscilu Presley glumi australska glumica Olivia DeJonge

COURTESY OF WARNER BROS. PICTURES

Uz Austina Butlera, Toma Hanksa i Oliviju DeJonge, u filmu glume Helen Thomson, Yola, Alton Mason, Shonka Dukureh, Luke Bracey, Natasha Bassett, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel, Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Leon Ford, Gareth Davies, Charles Grounds, Josh McConville i Adam Dunn.

Film je režirao Baz Luhrmann, ujedno i scenarist i producent filma, a zasnovan je na priči Sama Bromella, Craiga Pearcea i Jeremyja Donera, koji su također i scenaristi.

image

Tema filma je odnos kralja rock and rolla s njegovim zagonetnim menadžerom

COURTESY OF WARNER BROS. PICTURES

Ostali producenti su Catherine Martin, Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Izvršni producenti su Toby Emmerich, Courtenay Valenti i Kevin McCormick.

Novi hit film Elvis imat će premijeru 2. rujna na HBO Max streaming platformi, dok će na HBO kanalu biti prikazan 25. rujna u 20:00 sati.

Linker
21. travanj 2024 15:17