NETFLIX
Odlične vijesti

Vraća se Emily! Snima se četvrta sezona hit serije, a glavna junakinja ovog puta putuje u Rim

U četvrtoj sezoni Emily više nije u Parizu, već putuje u talijansku prijestolnicu zbog novog posla, a njezine nove zgode trebale bi ugledati svjetlo dana u prosincu 2024. godine.

U četvrtoj sezoni Emily više nije u Parizu, već putuje u talijansku prijestolnicu zbog novog posla, a njezine nove zgode trebale bi ugledati svjetlo dana u prosincu 2024. godine.

Zbog štrajka koji je zatekao Hollywood u srpnju 2023. godine, brojne serije, a i filmovi odgodili su snimanje novih sezona. Nažalost, iznimka nije bila ni popularna serija "Emily u Parizu" čije je snimanje također bilo "na pauzi", Ipak, ovih su dana obožavatelji ove popularne serije došli na svoje jer je snimanje serije nastavljeno pa se čini da ćemo uskoro moći uživati u novim zgodama i nezgodama mlade Emily. Naime, glumica koja je utjelovila optimističnu Amerikanku Emily, Lily Collins na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u ruci drži scenariji za prvu epizodu četvrte sezone.

A što nas čeka u novoj sezoni Netflixove uspješnice? Emily više nećemo gledati samo u Parizu, već i u Rimu, gdje će glavna junakinja proživjeti svoju verziju klasika "Praznik u Rimu" - filma u kojem glavne uloge imaju Audrey Hepburn i Gregory Peck.

S obzirom na to da će se brojni likovi u četvrtoj sezoni zaljubiti i doživjeti poslovne uspjehe producent serije Darren Star u razgovoru za Deadline otkrio je da ćemo u novim nastavcima gledati kako likovi balansiraju između toksične veze i posla.. Također se dotaknuo ljubavne veze između Emily i poznatog kuhara Gabriela. "Emily nije u Pariz došla zbog ljubavi, već zbog posla. Smatram da su sada zreliji nego što su bili prije", kazao je Star.

Od zvijezda koje ćemo gledati u četvrtoj sezoni serije uz Collins tu su Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) i Bruno Gouery (Luc). Što se tiče glumca Luciena Laviscounta, koji je utjelovio lika Alfija, nije sigurno hoće li se pridružiti ekipi u četvrtoj sezoni. Naime, Alife je prekinuo romantičnu vezu s Emily, ali kako kaže producent Darren, još je uvijek u Parizu. "Također, Emily surađuje i s Gabrielom. Smatram da su likovi u seriji još uvijek povezani, samo su sada u nešto kompliciranijem odnosu", istaknuo je Star.

Iako Netflix još uvijek nije službeno potvrdio kada će nova sezona ugledati svjetlo dana, nagađa se da bi novi nastavci mogli biti dostupni u prosincu 2024.

Linker
26. travanj 2024 12:05