Novi film

Volite li modu, ovo je film koji morate pogledati jer će vas osvojiti na prvu

Kada se snovi ostvaruju - priča o čistačici u Diorovoj haljini.

Film "Mrs. Harris Goes To Paris" koji je oduševio kino publiku pričom o naizgled običnoj britanskoj kućanici čiji je san posjedovati neodoljivu svečanu haljinu Christiana Diora uskoro stiže na SkyShowtime. Omiljena francuska glumica, nominirana za Oscara, Isabelle Huppert i neodoljivi Lucas Bravo, koji nam je osvojio srca u hit seriji Emily in Paris, zvijezde su filma koji prati priču o Adi Harris i kući Dior.

image
PRESS

Lik Ade, koju glumi Lesley Manville, zarađuje za život čisteći kuće u Londonu nakon Drugog svjetskog rata. Živi sama otkako su joj muža proglasili nestalim, no ne pridaje previše pažnje svojim nedaćama i ne žali se na svoje probleme. Kada kod svoje bogate klijentice ugleda predivnu Diorovu haljinu, iznenada osjeti neodoljivu želju za tim odjevnim komadom. Nakon što je radila dodatne poslove i uštedjela svaki novac, Ada si konačno može priuštiti skupu dizajnersku haljinu. Oprašta se od svojih prijatelja Vi (Ellen Thomas) i Archieja (Jason Isaacs) i odlučna u tome da ostvari svoje snove - kreće u nevjerojatnu pustolovinu u Pariz.

image
PRESS
image
PRESS

No po dolasku nailazi na niz neočekivanih prepreka. Jedna od njih je i zastrašujuća Diorova Madame Colbert (Isabelle Huppert, nominirana za nagradu Oscar®), koja se ježi na samu pomisao da obična čistačica nosi visoku modu. Unatoč svemu, Ada odbija otići iz Pariza bez haljine.

Što slijedi dalje saznajte u filmu koji će biti dostupan za streaming na SkyShowtimeu od 19. lipnja.

image
PRESS
Linker
15. travanj 2024 19:33