Tonči Huljić, Nika Turković, Severina i Filip Miletić članovi su žirija novog glazbenog showa ”Superstar

Zabava na RTL-u

Večeras kreće ‘Superstar‘: Severinu je nekoliko kandidata "jako pogodilo", a jednog je tješila

Iz RTL-a ‘Superstar‘ najavljuju kao najveći projekt sezone i glazbeni megaspektakl koji donosi talentirane kandidate i priliku za ostvarenje snova.

Sve je spremno za premijernu epizodu novog showa koji na RTL-u kreće večeras u 20:15. "Superstar" je, kako ga najavljuju, glazbeni megaspektakl koji talentiranim glazbenicima donosi priliku za ostvarenje svih njihovih snova i osvajanje nagrade od 50 tisuća eura. Sve što kandidati trebaju je stati pred proslavljeni glazbeni žiri kojeg čine Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić te zapjevati najbolje što znaju. Nije to nimalo jednostavan zadatak, ali za mlade i talentirane ljude željne uspjeha i volje da pokažu svoj talent pred svima samo je nebo granica.

No za brojne je kandidate upravo mogućnost da zapjevaju pred Severinom bilo ostvarenje snova. Jednu od najvećih domaćih pjevačica u žiri "Superstara" dovela je velika ljubav prema glazbi, ali i želja da svojim znanjem i iskustvom pomogne i savjetuje kandidate. "Nekoliko kandidata me jako pogodilo i nekako sam se vezala za njih. Teško je odlučivati o tuđim snovima, no mislim da ću biti realna, na jedan blagi način", otkrila je Severina. Kako najavljuju iz RTL-a, već je u prvoj epizodi to i ispunila kad je jednoj od kandidatkinja demonstrirala kako samopouzdano stati na pozornicu, a drugog, uplakanog, kandidata zagrlila i utješila. "Svi smo nekada pjevali kada nam je bilo teško. Bio veseo ili tužan - show must go on" rekla mu je pjevačica.

image

Severina je tješila uplakanog medicinskog tehničara iz Zadra

PROMO

Tonči Huljić je pak u studiju "Superstara" tražio izgubljene note, a potom se vratio u dane ranog Magazina, a Nika Turković jučer je na Instagramu obećala da ćemo čuti divne mlade ljude i uživati u zabavi. Čini se da uzbuđenju, emocijama, smijehu i zabavnim trenutcima neće biti kraja, a kako će se kandidati snaći pred ovim žirijem punim jakih imena koji od njih traži puno ljubavi prema glazbi, radosti, ali i odricanje kako bi postali budući "Superstar" ostaje tek vidjeti. Prvu epizodu gledamo večeras u 20:15 na RTL-u, a cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

image

Tonči Huljić, Nika Turković, Severina i Filip Miletić članovi su žirija novog glazbenog showa "Superstar

PROMO
Linker
24. travanj 2024 16:00