Sama potpisuje tekst

Vanda Winter objavila novi singl "Sve oko nas" i nakon skoro 20 godina najavila svoj prvi album

Glumica i etablirana vokalna solistica nakon gotovo 20 godina prisutnosti na sceni najavila je novi album. Nakon predstavljenih balada "Lako" i "Ako me prestaneš voljeti", Vanda nastavlja u up-beat tempu, a ovog se puta predstavila i autorski, budući da tekst pjesme potpisuje sama.

Glumica i etablirana vokalna solistica Vanda Winter nakon gotovo 20 godina prisutnosti na sceni najavila je svoj novi album. Dosad predstavljen baladama "Lako" i "Ako me prestaneš voljeti", s potpisom Aljoše Šerića uvukla nas je u svoj raskošni vokalni bajkoviti glazbeni svijet, nakon čega je u suradnji s producetom i autorom Zvonimirom Dusperom Dusom donijela i ponešto brže ritmove u singlu "Nađi nju".

Objavom novog singla pod nazivom "Sve oko nas" Vanda nastavlja u up-beat tempu, a ovog se puta predstavlja i autorski, budući da tekst pjesme potpisuje sama, dok je glazbu radio svjetski priznati gitarist i producent hrvatskih korijena Yogi Lonich.

image
TOMISLAV MARIĆ

"Yogi Lonich radio je glazbu za "Sve oko nas", a pjesmu je dodatno oplemenio i instrumentalnim dionicama u vlastitoj izvedbi. Stihove sam se ovoga puta odvažila napisati sama, a za produkciju je ponovo zaslužan fenomenalan Zvonimir Dusper Dus. Pjesma je svježa poletna u up beat tempu, energična i tematizira osjećaj prepuštanja jednoj uzajamnoj privlačnosti i napetosti između dvoje ljudi, što vjerujem da će skladno ići s ovim nadolazećim ljepšim i bezbrižnijim dijelom godine. Držim fige da pjesma osvoji svoje mjesto u radijskom eteru, ali još važnije od toga u srcima i na playlistama slušatelja", rekla je Vanda koja je o ljubavi prema glazbi, ali i privatnom životu svojedobno progovorila i u Glorijinom videoserijalu "Priče sa špice".

image
TOMISLAV MARIĆ

"Glazba nije dominantna u mojoj profesionalnoj karijeri, ali je sveprisutna jer na kraju krajeva puno nastupam u glazbenim predstavama i cijelo ovo vrijeme nisam imala osjećaj da mi glazba nedostaje. Vrlo vjerojatno se ne bih otisnula ni sada u ovu pustolovinu s albumom da se nije pojavio Aljoša Šerić koji me nazvao i rekao ‘imam super materijal‘ i ja sam se složila s time da se to ne odbija", rekla je svojedobno za Gloriju Vanda.

Tom je prilikom progovorila i o svom privatnom životu i sinu Fabijanu o kojem rijetko govori u javnosti. "On je dobro, sretan je i zadovoljan dječak, i apsolutno moj smisao života", rekla je Vanda je sina dobila u braku s bivšim nogometašem i diplomiranim kineziologom Ivanom Parlovom za kojeg se udala u prosincu 2015. godine.

Linker
14. ožujak 2024 15:11